OTPISAO GA ZA SVA VREMENA! Lazar Ristovski PREKINUO ĆUTNJU nakon brutalnih napada Radoša Bajića!

Autor:

Zabava

24.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada bliski i dobri prijatelji za kratko vreme su postali ljuti neprijatelji. Ristovski se do sada uzdržavao od komentara, ali je zbog velike presije rešio da reaguje!

OTPISAO GA ZA SVA VREMENA! Lazar Ristovski PREKINUO ĆUTNJU nakon brutalnih napada Radoša Bajića!

Foto: ATA Images

Glumac i režiser Radoš Bajić nedavno je uputio otvoreno pismo svom nekadašnjem prijatelju i kolegi Lazaru Ristovskom, u kojem je dotakao njihov odnos kroz godine. Bajić je izrazio svoje razočaranje i zabrinutost zbog promena u Ristovskom, ističući da se čini da više nije ista osoba koju je nekada poznavao, te se zapitao gde je nestao njihov nekadašnji bliski odnos.

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Ristovski

Na pitanje novinara Telegrafa kako komentariše Bajićevo pismo, Ristovski je kratko odgovorio: "Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja."

Sada je, međutim, Ristovski odlučio da se ponovo oglasi i da javnosti iznese svoje mišljenje o celoj situaciji. Očekuje se da će njegova izjava razjasniti pozadinu njihovog odnosa i možda pružiti nove uvide u sukob između dva poznata umetnika.

- Bez želje da dalje polemišem, zelim ipak da dam kratak komentar na sve češće tekstove kojima Radoš Bajić napada mene, moj rad i moju ličnost i to sve u trećem licu.

Foto: E Stock

Radoš Bajić

Ovde bih mogao i završiti moj odgovor, ali evo još koje slovo. Naše prijateljstvo treba ostaviti tamo gde mu je i mesto: u dnevniku i ramu prošlosti. Ne treba se na njega pozivati i potezati kao argument danas.

Naročito se ne bih bavio time ko je od nas moralniji, humaniji, ili bolji glumac i reditelj. Ljudi se cene i poznaju po delima, a ne po priči. Iza mene stoje i brane me moja dela.

Dalje nek se dopisuje ko hoće i sa kim hoće - rekao je Ristovski za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading