UMRO POZNATI GLUMAC! Iznenada IZDAHNUO, ceo region zavijen u CRNO!

Autor:

Zabava

04.08.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov kolega potvrdio je vesti o preranoj smrti.

UMRO POZNATI GLUMAC! Iznenada IZDAHNUO, ceo region zavijen u CRNO!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Glumac Stevan Radusinović preminuo je iznenada u 47. godini. Vest o njegovoj smrti podelio je kolega Slaviša Čurović u svojoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Pamtim te kao najpametnijeg među nama... Kao jedinog od čije sam kritike se plašio, kao nekoga ko je mogao zapamtiti 47 imena zaredom, 47 pojmova, 47 ulica, 47 nebitnih stvari... I toliko godina si pratio svoju senku, da ne bude da je slučajnost tvoj partner... Pamtimo te kao uzornog druga na sceni, koji nas je terao da budemo tačni, da ne kasnimo... Pamtim te, moj Stevane, kao jedinog čoveka na svetu kome sam svaku reč opraštao... Svi, pa i ja, jer je bila odmerena logikom - naveo je Čurović u emotivnoj objavi, te nastavio:

- Na kraju... Tvoja pamet je bila vanvremenska, tvoj talenat je bio vanredan, život surova borba u uglu, gluma je bila način da izađeš iz istog i suprotstaviš se svemu, tvoj osmeh je bila odbrana od prošlosti i poziv na budućnost... Svaka razlika je sada tvoja, mesto u kome nema kraja te je privuklo i dozvalo onda kada ne treba da ode niko koga volimo. Buduća imena će nositi tvoje znakove koliko god da si ih ostavio vozeći, usput, trku koja se zove život. Glumac koga je samo Minja Dedić razumeo kada je rekao: "Šta hoćete profesore kada je sve ovo logično". Iako nije bilo. Kao ni ovo sad, što nam priređuješ na svom ovozemaljskom kraju. Moj Bramine, Stevo, Baki, olovni vojniče i majstore logike kojoj si danas utekao. Onako kako si jedino i znao. Nelogično. Sa logikom. Volimo te.

Radusinović je svoju strast prema glumi razvio još tokom mladosti, a svoje glumačko obrazovanje sticao je na prestižnoj Glumačkoj akademiji na Cetinju. Nakon završetka studija, pridružio se Crnogorskom narodnom pozorištu, gde je postao istaknuto ime i učestvovao u brojnim uspešnim predstavama.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Prva Crna Gora

Umro glumac Stevan Radusinović

Tokom svoje karijere, Radusinović je ostvario značajne uloge u predstavama poput "Lažnog cara Šćepana Malog", "Smrtnih grehova", "Sna letnje noći", "Višnjika" i "Don Žuana". Njegova izuzetna glumačka veština i predanost poslu ostavili su dubok trag u crnogorskoj pozorišnoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading