POGLEDAJTE PLES ŽELJKA MITROVIĆA NAKON SRPSKOG ZLATA: Ovako se slavi POBEDA Novaka Đokovića na OLIMPIJADI, ceo svet u transu (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka skače kao malo dete od sreće!

POGLEDAJTE PLES ŽELJKA MITROVIĆA NAKON SRPSKOG ZLATA: Ovako se slavi POBEDA Novaka Đokovića na OLIMPIJADI, ceo svet u transu (VIDEO)

Foto: Profimedia, Pink.rs

Direktor i vlasnik "Pink medija grupe", Željko Mitrović, nije krio svoje oduševljenje nakon što je srpski teniser Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Na svom Instagram profilu, Mitrović je podelio veoma emotivan video u kom se vidi kako skače od sreće nakon što je proglašena Noletova pobeda.

Naime, vlasnik Pinka se usnimio kako ushićeno igra, dok je uz to dodao i posebnu poruku, ne krijući sreću što je Srbija osvojila još jedno zlato u Parizu.

- Pobeda! Planetarno zlato! Bravo, Nole! Svi smo ponosni na tebe! Respekt i naklon do poda!napisao je Željko uz snimak na kome se vidi kako, bukvalno, skače od sreće.

Nakon što je objavio video, Željko Mitrović je naišao na veliki broj pozitivnih komentara. Mnogi su istakli da je ovo bila pobeda za celu Srbiju, dok su drugi pohvalili Željkovu iskrenu i emotivnu reakciju. U manje od pola sata, snimak je pregledalo hiljadu ljudi, a komentari nastavljaju da pristižu.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković osvojio zlato na Olimpijadi

- "Ovo je bilo za Srbiju" - usledili su komentari.

- "Ovako se slavi" - napisao je jedan od Željkovih pratilaca, a snimak je za manje od pola sata pregledalo hiljadu ljudi, od kojih su mnogi napisali da se "trenutno osećaju identično kao Željko!"

Inače, nakon što je Srbiji doneo pobedu, reakcije estradnih ličnosti nisu izolastale, koje su Đokoviću uputile javne poruke. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading