LJUBOMIR BANDOVIĆ SE OŠIŠAO NA NULU! Glumac u Trebinju iznenadio novim izgledom!

Autor:

Zabava

29.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Festival evropskog i mediteranskog filma počeo je u Trebinju, a ove godine dobitnici nagrade Zlatni platan su Nives Ivanković i Ljubomir Bandović, saopštili su organizatori.

LJUBOMIR BANDOVIĆ SE OŠIŠAO NA NULU! Glumac u Trebinju iznenadio novim izgledom!

Foto: facebook.com

Ove godine 12. put po redu u Trebinju se održava Festival evropskog i mediteranskog filma, a dobitnici nagrade Zlatni platan su glumci Nives Ivanković i Ljubomir Bandović. Srpski glumac otišao je u Trebinje kako bi primio nagradu i iznenadio prisutne novim izgledom. 

Naime, Bandović je u potpunosti ošišao kosu, što do sada nismo imali priliku da vidimo kada je on u pitanju. Glumac je juče stigao u Trebinje kako bi primio nagradu festivala.

Reč je o dvoje izuzetnih glumaca koji su možda i najmlađi po godinama života, ali apsolutno bogati po svom stvaralačkom opusu i po svom stvaralačkom izrazu i po neponovljivosti - rekao je umetnički direktor Festivala filma Peđa Milojević na svečanoj dodeli priznanja.

 

 

U pratećem delu festivala biće predstavljena različita književna izdanja: triler romani autora kao što je Marko Popović, poezija Nemanje Dragaša, kao i "Partizanski vestern Žike Mitrovića" u razgovoru sa autorom Nedjeljkom Kovačićem. Knjiga "Poseban kadar", zbirka ličnih istorija filmskih novinara i kritičara, biće predstavljena u razgovoru sa urednicom Jelicom Stanojčić. U okviru pratećih programa, organizatori najavljuju radionicu filmske glume, koju će voditi glumac i reditelj Dejan Aćimović.

- Festival će i ove godine imati promocije van Trebinja, i to u Ljubinju u utorak i sredu (30. i 31. jula), gde će biti prikazana dva filma - "Čuvari formule" i "Ruski konzul" - navode organizatori.

Tokom trajanja 12. Festivala mediteranskog i evropskog filma u Trebinju biće prikazano oko 30 kratkometražnih, dugometražnih i dokumentarnih filmova iz 15 zemalja, a filmovi će biti prikazivani u Letnjoj bašti Doma mladih, dvorištu Muzeja Hercegovine, u Kulturnom centru Trebinje i na terasi hotela "Leotar".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading