ZVEZDA "CRNE SVADBE" SLOMILA LAKAT! Sve se desilo uoči snimanja nastavka serije, OVO SU DETALJI!

Autor:

Zabava

10.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika s nestrpljenjem iščekuje emitovanje popularne serije, koje je zakazano za jesen.

ZVEZDA "CRNE SVADBE" SLOMILA LAKAT! Sve se desilo uoči snimanja nastavka serije, OVO SU DETALJI!

Foto: youtube/Printscreen

Snimanje "Crne svadbe" je odavno završeno i konačno je došlo vreme da nastavak ove priče koja je pomerila granice srpske kinematografije ugleda svetlost dana. Ipak, sam rad na nastavku ove priče nije prošao glatko budući da se ekipa suočavala sa mnogim izazovima. Tako je najveću žrtvu podnela glumica Jelena Đokić, koja je doživela peh baš uoči snimanja.

Republika

Foto: youtube

 

Jedna od glavnih glumica u "Crnoj svadbi", koja se istakla ulogom Nataše, slomila je lakat pred sam početak snimanja druge sezone. Sve se desilo prošle godine u pozorištu, prilikom rada na predstavi, što je autore "Crne svadbe " stavilo na muke. Ipak, odlaganje snimanja zbog povrede glavne glumice nije bila opcija i na Jelenino insistiranje rad je počeo u planirano vreme. 

Budući da je njen lik u nastavku doživeo ogromnu promenu, te je Nataša, nekada vatreni ateista, postala kaluđerica, ekipa se dosetila kako da prikrije Jeleninu povredu. Dalji razvoj njenog lika pomogao joj je da neometano snima, jer je monaška odora vešto sakrila gips.

 

 

Inače, u nastavku priče njena junakinja Nataša zajedno sa sveštenikom Jovanom (Zlatan Vidović), bivšim inspektorom Banetom Tomićem i inspektorom Tajne službe Petrom Ćirićem, udružuje snage kako bi savladali demonsku legiju i sprečili ih da zauzmu svet uz pomoć moćne relikvije - crne ruke koja je pripadala Crnom Vojvodi. Tu ruku je nekada, u jednoj od prvih bitaka između snaga dobra i zla, presekao hrišćanski svetac i sakrio je kako sile tame nikad do nje ne bi došle.

Druga sezona donosi mnoge misterije, pa i sama najava - "Da li ste spremni za opštu katabazu?" - pokreće mnoga pitanja.

Ono što znamo je da radnja prati dva vremenska toka - prvi je smešten u 2002. godinu, gde Petar (Uliks Fehmiju) istražuje seriju bizarnih samoubistava tinejdžera, povezanih sa kultom Crna ruža, dok se druga linija radnje odvija u sadašnjosti. Tu pratimo Natašu, sada monahinju koja se od zakona skriva pod okriljem Crkve, i Tomića (Nikola Kojo), policajca koji se našao na poternici, takođe se krijući od bivših kolega dok pokušava da pronađe nestalog Petra i otkrije ko mu je namestio svirepo ubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading