"U KABINI BUDE 70 STEPENI": Tika Stanić najavio snimanje nastavka "Kamiondžija", pa progovorio o Nenadu Jezdiću!

Autor:

Zabava

23.05.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac otkrio sa kakvim se mukama susreće na setu.

"U KABINI BUDE 70 STEPENI": Tika Stanić najavio snimanje nastavka "Kamiondžija", pa progovorio o Nenadu Jezdiću!

Foto: ATA Images

"Dva vozača malo jača sede iza upravljača, na krivini, u brzini sa elanom za volanom" - reči su prepoznatljive pesme koju su nekada u uvodnoj špici pevali Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, a danas to čine Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. I tako već četiri sezone.

Nastavak serije "Kamiondžije d.o.o.", četvrti po redu, počinje da se snima, a o mukama sa seta sada je progovorio Tihomir Stanić. Glumac je istakao da nije lako snimati ovu seriju zbog visokih temperatura. Ipak, raduje se svemu tome budući da je kao dete čeznuo za tim da nasledi Čkaljinu ulogu.

Republika

Foto: youtube.com/RTS

 

Onda sam to zaboravio, ali je srećan splet okolnosti napravio da glumim u toj ulozi i toliko se radujem. U kabini kamiona bude i po 70 stepeni, nije lako snimati. Ove godine delove serije snimaćemo i na Divčibarama i na aerodromu u Nišu - rekao je Stanić gostujući u "Beogradskoj hronici" na RTS.

Glumac se osvrnuo i na saradnju sa Nenadom Jezdićem, svojim glavnim partnerom u ovoj seriji.

Nenad Jezdić i ja volimo rizik, dobar smo glumački tandem, slušamo jedan drugog. U seriji "Kamiondžije" imali smo ogromnu podršku reditelja Filipa Čolovića.  Počinjemo sa snimanjem četvrte sezone serije - rekao je glumac.

U "Kamiondžijama" igraju i Paulina Manov, Jovana Gavrilović, Nebojša Ilić, Tanja Pjevac i mnogi drugi. Režija je poverena Filipu Čoloviću, dok produkciju potpisuje Nebojša Garić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading