RADOŠ SE PONOVO OGLASIO! Nakon odgovora Lazara Ristovskog na teške reči "bivšeg prijatelja", Bajić OKRENUO NOVI LIST!

Autor:

Zabava

25.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš je objavom na Instagramu u kojoj je potkačio bivšeg prijatelja i klasića podigao veliku prašinu u medijima.

RADOŠ SE PONOVO OGLASIO! Nakon odgovora Lazara Ristovskog na teške reči "bivšeg prijatelja", Bajić OKRENUO NOVI LIST!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nakon što je održao "opelo za jednu mladost" i oštrim rečima se obratio bivšem prijatelju Lazaru Ristovskom, usledila je nova objava Radoša Bajića na Instagramu. Glumac, scenarista i reditelj podigao je veliku prašinu objavom u kojoj je potkačio Ristovskog pitajući se gde je nestao njegov "najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj". Lazar se suzdržavao da odgovori na ove teške reči, ali je na kraju ipak morao da i on kaže koju.

 

 

- Bez želje da dalje polemišem, zelim ipak da dam kratak komentar na sve češće tekstove kojima Radoš Bajić napada mene, moj rad i moju ličnost i to sve u trećem licu. Ovde bih mogao i završiti moj odgovor, ali evo još koje slovo. Naše prijateljstvo treba ostaviti tamo gde mu je i mesto: u dnevniku i ramu prošlosti. Ne treba se na njega pozivati i potezati kao argument danas. Naročito se ne bih bavio time ko je od nas moralniji, humaniji, ili bolji glumac i reditelj. Ljudi se cene i poznaju po delima, a ne po priči. Iza mene stoje i brane me moja dela. Dalje nek se dopisuje ko hoće i sa kim hoće - rekao je Ristovski za Informer.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Ristovski

Dan nakon ovog oglašavanja usledila je nova objava Radoša Bajića na društvenim mrežama, koji je želeo da se osvrne na lepe i dobre stvari u svom životu. Bajić je "okačio" fotografiju sa svojim najmlađim obožavaocima.

- A sada malo normalnosti i obostrane ljubavi. Kada sam bio vrlo mlad glumac jedan stari prekaljeni filmski vuk mi je rekao: "Mali, ako te budu zavolela deca obezbedićeš dugovečnost. I evo me sa mojim malim fanovima iz porodice Anđelković koji vole Radašina i kad nema brkove. Njih petoro kao od zlata jabuke, njihova čistota i lepota, a moja velika radost - napisao je Bajić ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading