NATAŠA NINKOVIĆ POKAZALA PRAVO LICE! Glumica pozirala bez trunke šminke, NEMA ŠTA DA KRIJE!

Autor:

Zabava

01.08.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša je 22. jula proslavila 52. rođendan.

NATAŠA NINKOVIĆ POKAZALA PRAVO LICE! Glumica pozirala bez trunke šminke, NEMA ŠTA DA KRIJE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavna glumica Nataša Ninković objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira bez trunke šminke. Budući da se na javnim događajima pojavljuje uvek tip-top sređena ova fotografija prava je poslastica za sve njene pratioce na društvenim mrežama. Ovog puta glumica je odlučila da pokaže svoje pravo lice i prirodnu lepotu.

Da je nega ključ lepote jasno se vidi na Natašinom licu. Glumica je nedavno proslavila 52. rođendan i samouvereno pokazala da izgleda baš onako kako želi. Čisto lice i širok osmeh u prvom su planu, ali ono što posebno oduševljava jeste činjenica da glumica nije koristila filtere kako bi prikrila svoje nedostatke - bore oko očiju i podočnjake o kojima je svojevremeno govorila u medijima.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/natasaninkovic

 

Ona je gostujući u jednoj emisiji, pre par godina, između ostalog govorila o svojim podočnjacima i tada je istakla da je razmišljala da ih se reši hirurškim putem, ali da to na kraju ipak nije učinila.

- Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano - rekla je ona tada.

Glumica je, inače, 22. jula proslavila 52. rođendan i u rodnom Trebinju okupila najbliže prijatelje, a na slavlju su, između ostalih, bile i glumice Nela Mihailović i Sloboda Mićalović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading