SLAVLJE U DOMU JELENE STUPLJANIN I BOJANA DIMITRIJEVIĆA! Glumica je čekala ovaj dan, čestitke pljušte!

Autor:

Zabava

01.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je sa prijateljima i suprugom proslavila rođendan.

SLAVLJE U DOMU JELENE STUPLJANIN I BOJANA DIMITRIJEVIĆA! Glumica je čekala ovaj dan, čestitke pljušte!

Foto: Printscreen/youtube/OdaBrana Priča, Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelena Stupljanin proslavila je 46. rođendan, a proslavi koja je bila upriličena u prirodnom okruženju prisustvovali su najbliži prijatelji poznate slavljenice i naravno njen suprug i kolega Bojan Dimitrijević. Među zvanicama bila je i Tamara Dragičević, koja broji sitno do porođaja s trećim detetom.

Delić atmosfere Jelena je podelila sa pratiocima na Instagramu, te su čestitke nastavile da se nižu i na mrežama.

Inače, glumački par Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević u fokusu javnosti našli su se zbog svoje ljubavne priče, ali i Jelenine potresne ispovesti o borbi za majčinstvo.

- U jednom trenutku shvatila sam da je moja potreba da sa suprugom Bojanom budem u dobroj vezi, zdravom odnosu u našoj porodici, jača od toga što se na težak način borim s tim da ne mogu da zatrudnim - istakla je Jelena.

- Ne mogu reći da ugrožava naš odnos, ali istina je da utiče na jedan deo. Razgovarali smo dosta o tome. Shvatila sam da je meni bitnije da imam kvalitetan odnos sa mojim mužem, od svega ostalog. To mi je dovoljno - zaključila je glumica.

Ona je svojevremeno otkrila kako se rodila ljubav između nje i Bojana. Bilo je to, kaže, na prvi pogled, a u junu 2019. izgovorili su sudbonosno "da".

- Radili smo predstavu "Zašto je poludeo gospodin R" i jedan studentski film, u kom smo tumačili par. Kad smo se prvi put filmski poljubili, nisam ni pretpostavljala da ćemo uskoro otpočeti vezu - pričala je Jelena o početku romanse sa pet godina starijim kolegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading