ONA JE I DALJE "DŽENI IZ BLOKA": Pop zvezda se zahvalila fanovima na rođendanskim čestitkama

Autor:

Zabava

25.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez je juče napunila 55 godina.

ONA JE I DALJE "DŽENI IZ BLOKA": Pop zvezda se zahvalila fanovima na rođendanskim čestitkama

Foto: Instagram/ jlo

Pevačica Dženifer Lopez proslavila je 55. rođendan, a danas se putem društvenih mreža zahvalila vernim fanovima koji su joj uputili iskrene čestitke i najlepše želje.

Pop zvezda je na Instagramuz objavila svoju rođendansku fotografiju na kojoj je u pidžami okružena balonima i cvećem, uz koju je napisala:

Gledala sam celu predhodnu noć i jutros sve vaše rođendanske želje, prelepe video-snimke i objave iz celog sveta. Smejala sam se, smeškala, prolila suze, a kada sam videla bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno preplavljena. Zaista imam najbolje, najneverovatnije fanove na svetu. Nikada ne bih mogla da opišem koliko sam dirnuta i koliko se osećam neverovatno blagosloveno što ste svi vi deo mog života. Hvala vam puno - napisala je Dženi, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Teško je poverovati da smo sve ovo vreme proveli zajedno. Smešno je dok sedim ovde i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osećam kao ista devojka na početku, tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme ceo svet spolja, a opet tako nežna, krhka i ponekad uplašena, ali uvek pun ljubavi iznutra.

Imam toliko ljubavi za vas. Želim da znate na moj rođendan da ste vi moj najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvek možete da računate na mene. Hvala vam na brizi, razumevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi. Hvala, hvala, hvala.

Pevačica je proslavila rođendan pre tri dana, a slavlju nije prisustvovao njen suprug Ben Aflek, što je dodatno izazvalo sumnje da se par zaista razvodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading