DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA UZ DIJETU MILANA MARIĆA! Glumac otkrio kako je skinuo više od 20 kilograma!

Autor:

Zabava

01.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je zbog uloge morao da se ugoji, pa iz ličnog iskustva kaže da je to teže nego smršati.

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA UZ DIJETU MILANA MARIĆA! Glumac otkrio kako je skinuo više od 20 kilograma!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Fizičke transformacije sastavni su deo glumačkog posla, a Milan Marić je na svojoj koži iskusio drastične promene. Zbog glavne uloge u ruskom filmu "Dovlatov" morao je da se ugoji čak 20 kilograma, a već sledeća uloga zahtevala je od njega da bude "fit".

Marić je svojevremeno istakao da je morao da promeni ishranu, da jede mnogo jaja i mesa, kako bi "nabacio" masu. Prošavši kroz sve to, glumac je zaključio da je mnogo teže ugojiti se nego smršati.

Republika

Foto: youtube.com/Film Fest Gent/printskrin

U filmu "Dovlatov"

Jedi jaja i slaninu, jedem jaja i slaninu. Jedi piletinu, jedem i piletinu! Prosto neće! Prosto, imam 80 kilograma, neće! Doguram nekako do 82 kile i nena šanse, to se vrati. Onda sam došao do toga da sam u jednom trenutku jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom - ispričao je glumac svojevremeno u emisiji na televiziiji K1 i dodao da je do kraja imao 105 kilograma.

Nakon toga, zbog role legendarnog Tome Zdravkovića u filmu "Toma" smršao sa 103 na 79 kilograma.

Foto: Tanjug

U filmu "Toma"

Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavii odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe - rekao je Marić za Blic i istakao da je gladovanje ono što je njemu pomoglo da izgubi kilograme.

Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate - otkrio je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading