DIGITRON U RUKE! Njegov najstariji sin ima 44 godine, jedno leto stariji je od njegove supruge, a ona je od svog muža mlađa 23 godine! KOLIKO GODINA JE OVAJ GLUMAC DANAS NAPUNIO?

Autor:

Zabava

09.05.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Ćustić je najveći uspeh ostvario van scene - otac je šestoro dece!

DIGITRON U RUKE! Njegov najstariji sin ima 44 godine, jedno leto stariji je od njegove supruge, a ona je od svog muža mlađa 23 godine! KOLIKO GODINA JE OVAJ GLUMAC DANAS NAPUNIO?

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

Glumac Slobodan Ćustić danas proslavlja 66. rođendan. Poznati umetnik je rođen u Osinju kod Dervente 1958. godine, upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milenka Maričića, a slavu stekao mnogobrojnim ulogama u filmovima i televizijskim serijama.

Pored uloga koje su obeležile njegov rad poput onih u filmovima "Kuduz", "Tri karte za Holivud", "Vukovar, jedna priča", "Do koske" i serijama "Žigosani u reketu" i "Igra sudbine", Ćustić je najveći uspeh ostvario u privatnom životu.

Republika

Foto: printscreen

Sa suprugom Jelenom

Otac je šestoro dece, a njegova ljubavna priča izaziva veliku pažnju javnosti. Naime, proslavljeni glumac je u srećnom braku sa Jelenom, koja mu je podarila četvoro dece - Vasilija Vida, Tanasija, Ozrena i Zarju. Pored njih, iz prethodnog braka ima i dva sina, Nikolu i Ljubomira. Zanimljivo je da Ćustićev najstariji sin ima 44 godine, dok najmlađi ima svega šest i po godina, što pokazuje širok raspon godina među njegovim naslednicima.

Ćustićeva supruga Jelena mlađa je od slavnog glumca više od dve decenije, tačnije 23 godine, ali to im, kako sami ističu, ne predstavlja problem. Supruga Slobodana Ćustića je otkrila da je sa prvim detetom želela da se porodi kod kuće, ali ju je neopisiv strah u tome sprečio. 

Porođaj kod kuće planirala sam još sa prvim detetom, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa trećim detetom, nimalo se nisam plašila - rekla je ona svojevremeno. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

- Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava - dodao je Slobodan. 

Supruga Slobodana Ćustića posle porođaja nije išla u bolnicu, a nekoliko sati nakon dolaska bebe vratila se svakodnevnim obavezama i obavljala je kućne poslove.

Život Slobodana Ćustića prikazan u brojkama izgledao bi ovako:

*Slobodan ima 66 godina

*Jelena ima 43 godine

*Najstariji Slobodanov sin ima 44 godine

*Najmlađi sin Slobodana i Jelene ima 6 godina

*Glumac ima ukupno šestoro dece

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading