Tvorac svetskih tehno hitova KAS:ST novo pojačanje Tuborg Lovefesta!

Autor:

Zabava

31.07.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je postao DJ i producent ovaj izuzetno talentovan umetnik igrao je profesionalni fudbal za klubove kao što su FC Istres i Nîmes Olympique.

Tvorac svetskih tehno hitova KAS:ST novo pojačanje Tuborg Lovefesta!

Foto: Lovefest

Festival

Lovefest, 31. jul 2024. – Samo nedelju dana pre početka novog izdanja festivala, Tuborg Lovefest donosi novo uzbuđenje i dodaje još jednu svetsku zvezdu na ovogodišnji lineup, obećavajući da će festival zasjati u potpuno novom svetlu! Kao sjajan dodatak našem ovogodišnjem programu, pravo u Vrnjačku Banju stiže KAS:ST, jedan od najinovativnijih izvođača u svetu elektronske muzike!

Foto: Lovefest

Lovefest

 

 

Pre nego što je postao DJ i producent ovaj izuzetno talentovan umetnik igrao je profesionalni fudbal za klubove kao što su FC Istres i Nîmes Olympique. Danas je KAS:ST poznat po svojoj sposobnosti da stvori hipnotišuće i zarazne zvuke koji savršeno odgovaraju melodičnom tehno zvuku, kao i house muzici. Nastupi na velikim festivalima i događajima kao što su Awakenings, Time Warp, i Sonar su naišli na izuzetno pozitivne reakcije i bili su ključni za njihov uspeh. Neizostavni hitovi, kao što su Hell On Earth i VTOPIA, koji će ispuniti svaki kutak Fire Stage-a, a koji imaju milione pregleda, mogu da znače samo jedno, a to je da će ovaj nastup sigurno biti jedan od vrhunaca ovogodišnjeg festivala.

Još samo nedelju dana do početka Tuborg Lovefesta

Pripremite se za tri nezaboravna jutra na Fire Stage-u, na kojom ćete osim KAS:ST-a moći da uživate u nastupima Adama Beyera, švedskog DJ-a i producenta, kao i Honey Dijon, čiji Boiler Room nastup sa više od 11 miliona pregleda je osvojio svet. Takođe, vraćaju se vaši omiljeni izvođači Pan-Pot, Len Faki, Jamie Jones i William Djoko, dok ćemo prvi put na Lovefestu ugostiti Shloma, Chris Stussy-a, Alan Fitzpatrick-a i Traumer-a, lidera francuske underground scene i autora mega hita "Hoodlum". Naravno, ne zaboravljamo ni brojne lokalne i regionalne izvođače koji će obogatiti naš festival. Ove godine, Tuborg Lovefest biće održan od 8. do 10. avgusta na prepoznatljivoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Muzički program će se odvijati na pet fantastičnih scena, uključujući jednu sasvim novu, Raw Stage.

Finalno poskupljenje ulaznica 3. avgusta u ponoć

Ulaznice po specijalnim cenama za sva tri dana festivala, kao i one dnevne mogu se kupiti još samo do 3. avgusta u ponoć, kada se očekuje finalno poskupljenje. Karte je moguće kupiti putem lovefest.rs ili efinity.rs. Da podsetimo, novo izdanje Tuborg Lovefesta biće održano u Vrnjačkoj Banji od 8. do 10. avgusta. Na pet muzičkih bina očekuju se nastupi više od 100 izvođača sa svih strana sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading