NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE PROMENILA IME! Objasnila zašto se ne predstavlja kao Milica: "Odlučila sam da koristim alter ego"

Autor:

Zabava

29.07.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka poznatog para Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički odlučila je da sada u javnosti koristi ime Eliot Alma.

NAJMLAĐA ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE PROMENILA IME! Objasnila zašto se ne predstavlja kao Milica: "Odlučila sam da koristim alter ego"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najmlađa naslednica Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, Milica Šerbedžija, mlada je pevačica koja po svaku cenu želi da sakrije da je dete poznatih roditelja. Upravo zato ona se u javnosti predstavlja pod drugim imenom kao Eliot Alma.

Ona je svojevremeno govorila o novom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma.

Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je reč o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme - objasnila je Milica za Večernji list.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi (@rareformofmimerz)

 

O roditeljima Lenki i Radetu šturo je govorila.

- Dok sam odrastala, prirodno je da mi je bila želja da impresioniram roditelje i dobijem njihovo odobravanje, kao što većina dece čini. Tako da je za mene bio veliki korak kada je došlo vreme da je moja muzika, baš kao i ja, počela da raste i čak postavljati granice prema njima. Postavljanje granica uvek je teško, a Rade je imao mnogo toga da kaže o mom albumu kad sam ga prvi put snimila i pre nego što je bio gotov. Neke od njegovih saveta sam poslušala, a neke nisam, i zbog toga mi je bilo još posebnije kada sam mu pokazala gotov proizvod - otkrila je najmlađa članica umetničke porodice.

Inače, glumac Rade Šerbedžija ima sina Danila i ćerku Luciju iz prvog braka sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac, dok sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički ima tri ćerke - Milicu, Ninu i Vanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading