ŠOK-PREOKRET! Džastin Timberlejk uopšte nije vozio PIJAN? Oglasio se pevačev advokat!

Autor:

Zabava

29.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potkrale su se greške, tvrdi branilac slavnog muzičara.

ŠOK-PREOKRET! Džastin Timberlejk uopšte nije vozio PIJAN? Oglasio se pevačev advokat!

Foto: Profimedia

Vest o hapšenju Džastina Timberlejka obišla je svet, pa je i danima nakon incidenta u kojem je slavni pevač uhvaćen za volanom pod dejstvom alkohola ceo svet brujao o ovom skandalu. Sve se dogodilo pre nešto više od mesec dana, a sada se oglasio i branilac Džastina Timberlejka i rekao da su njegov klijent "uopšte nije bio pijan".

Advokat slavnog pevača sada tvrdi da je privođenje njegovog klijenta bilo potpuno nepotrebno.

- Važno je istaknuti da Džastin nije bio ni pod kakvim dejstvom, pa ga tako nije ni trebalo zatvarati - rekao je Edvard Burk Džunior za Pejdž siks, dok je ranije tog dana bilo zakazano saslušanje na kom se Timberlejk nije pojavio jer i nije morao.

Republika

Foto: PapCulture/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 

Edvard Burk Džunior je u sudnici naglasio da od slučaja treba i odustati, jer su nadležni napravili veliku grešku - nemaju, između ostalog, potpis nadređenog na inicijalnim dokumentima vezanim za optužbu.

- Dosta je grešaka policije, danas su ovde pokušali pojedine da reše, ali... Dobro, nekad se i njima desi kao, eto, sada - objašnjavao je on, dodajući kako njegov klijent njih sve svakako poštuje i maksimalno sa njima sarađuje.

Ipak, siguran je da će slučaj vrlo brzo biti odbačen, zbog „tih brojnih grešaka nadležnih, zbog kojih se njegov klijent našao u nebranom grožđu".

Timberlejk je prošlog meseca uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a nakon trežnjenja u pritvoru pušten je da se brani sa slobode. Prema medijskim navodima, Džastin se pred policajcima pravdao da je popio samo jedan martini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading