DOSAD NEVIĐENO IZDANJE NENADA JEZDIĆA! Glumac pronašao spas od vrućine, zbog jednog poteza se POSTIDEO! HIT VIDEO!

Autor:

Zabava

15.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je snimanje četvrte sezone serije "Kamiondžije d.o.o.", a ekipa Republike posetila je set i zabeležila sve ono što filmska kamera nije.

DOSAD NEVIĐENO IZDANJE NENADA JEZDIĆA! Glumac pronašao spas od vrućine, zbog jednog poteza se POSTIDEO! HIT VIDEO!

Foto: Foto Nemanja Jovanović Fujin

 

 

 

Humoristička serija "Kamiondžije d.o.o." dobija četvrti nastavak, a snimanje se trenutno odvija u Ubu, gde Baja i Žića snimaju scene u školi koju pohađaju u novoj sezoni. Protagonisti nastavka nekadašnjih "Kamiondžija" u novim epizodama, a biće ih ukupno 12, između ostalog uče kako da unaprede svoje informatičke veštine i nauče da barataju kompjuterom. Zato je ekipa Republike posetila set i zabeležila sve ono što filmska kamera nije. Videli smo kako glumci fukcionišu na plus 40 stepeni i otkrili načine na koji se rashlađuju.

S beogradskog asfalta nakon sat vremena vožnje našli smo se na uđarenom ubskom, gde nas je dočekala ekipa novih "Kamiondžija". Dok znoj sa čela kaplje, a šminkeri se iz sve snage trude da poprave šta se popraviti može, glumci vredno rade na stvaranju novih epizoda. Punih 70 dana biće na setu, a naša ekipa došla je tačno na polovinu ovog uzbudljivog putovanja. 

Tamo smo zatekli Nenada Jezdića u neobičnom izdanju - sa lepezom u rukama i klompama na nogama. Bio je to njegov način da se rashladi na tropskim temperaturama. U jednom trenutku su i novinari počeli da ga hlade lepezama, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Sa druge strane, Tihomir Tika Stanić je vodio računa o tome da unosi dovoljnu količinu vode, pa flašicu nije ispuštao iz ruku.

Glavno odredište kamiondžija i u četvrtom serijalu je opština Ub, a biće i novih lokacija u Nišu i Divčibarama. Jedan od najznačajnijih elemenata nove sezone je dolazak novih likova, koje tumače glumci Branimir Brstina, Nebojša Cile Ilić, Miljan Prljeta i mnogi drugi. Njihovo prisustvo dodaje novu dinamiku međuljudskim odnosima i unosi svežinu u već dobro poznati fiktivni svet.  Gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa novim likovima i njihovim intrigantnim pričama, što će svakako doprineti kompleksnosti i dubini same serije.

- Mislim da smo rasli iz sezone u sezonu i da je svaka sledeća bila dinamičnija, duhovitija i bolja na neki način. Ova četvrta ima potencijala da bude najbolja - istakao je reditelj serije Filip Čolović.

Poslednja klapa četvrtog serijala "Kamiondžija" planirana je za polovinu septembra, a emitovanje novih epizoda na RTS naredne godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading