REPUBLIKA U UBU! Nastavlja se snimanje serije "Kamiondžije d.o.o.", uhvatili smo Tihomira Stanića na setu u OVOM izdanju! (VIDEO)

Autor: M. B. / M. P.

Zabava

12.07.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavno odredište kamiondžija i u četrtom serijalu je opština Ub, a biće i novih lokacija u Nišu i Divčibarama

Početkom prošlo meseca je u okolini Uba pala prva klapa četvrte sezone serije "Kamiondžije d.o.o.", u režiji Filipa Čolovića. Ekipa portala Republika danas je posetila set, gde smo usnimili delić snimanja serije, a uspeli smo da uhvatimo i glumca Tihomira Stanića.

Na početku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Tihomir je nedavno otkrio koliko je srećan zbog toga što se nastavlja snimanje serije.

- Mnogo sam srećan što počinjemo četvrtu sezonu "Kamiondžija". To da smo na četvrtoj, znači da nas je publika prihvatila i zavolela. Kad smo počinjali, bilo je rizično jer likovi Pavla Vuisića i Miodraga Petrovića Čkalje su obavezivali nas koji smo prihvatili da radimo ovu neku vrstu nastavka, ali očigledno da smo uspeli i meni je ovo jedan od najdražih projekata - naveo je glumac Tihomir Stanić.

Glavno odredište kamiondžija i u četrtom serijalu je opština Ub, a biće i novih lokacija u Nišu i Divčibarama. Jedan od najznačajnijih elemenata nove sezone je dolazak novih likova, koje tumače glumci Branimir Brstina, Nebojša Cile Ilić, Miljan Prljeta i mnogi drugi. Njihovo prisustvo dodaje novu dinamiku međuljudskim odnosima i unosi svežinu u već dobro poznati fiktivni svet.  Gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa novim likovima i njihovim intrigantnim pričama, što će svakako doprineti kompleksnosti i dubini same serije.

- Mislim da smo rasli iz sezone u sezonu i da je svaka sledeća bila dinamičnija, duhovitija i bolja na neki način. Ova četvrta ima potencijala da bude najbolja - istakao je reditelj serije Filip Čolović nedavno.

Poslednja klapa četvrtog serijala "Kamiondžija" planirana je za polovinu septembra, a emitovanje novih epizoda na RTS naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading