KAD ČUJETE SRBIJA, KOJA JE VAŠA PRVA ASOCIJACIJA? Monika Beluči ODUŠEVILA odgovorom!

Autor:

Zabava

11.07.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica je istaka da joj je snimanje u našoj zemlji bilo jedno od najlepših u karijeri.

KAD ČUJETE SRBIJA, KOJA JE VAŠA PRVA ASOCIJACIJA? Monika Beluči ODUŠEVILA odgovorom!

Foto: Tanjug/AP

U Rimu se održalo 64. izdanje "Globo doro" za najbolja dela u oblasti filma, a ove godine nagrada za životno delo otišla je u ruke slavne Monike Beluči. Jedna od najlepših žena na svetu tom prilikom odgovarala je na pitanja novinara, a jedno od njih bilo je i koja joj je prva asocijacija kad čuje Srbija.

Odmah se setim jednog od mojih najlepših kinematografskih iskustava, a to je "Na mlečnom putu" Emira Kusturice - odgovorila je Monika u razgovoru za RTS.

Belučijeva je objasnila i zašto joj je snimanje u Srbiji bilo jedno od najlepših u karijeri.

- Jer je sve bilo predivno, sa ljudske strane sam se dobro osećala. Bila sam divno prihvaćena. To je prelepa, ljubavna priča dve odrasle osobe koja nema veze sa godinama već sa energijom. Srela sam ljude sa kojima se i danas čujem, postali su moji prijatelji, bilo je to predivno poslovno i privatno iskustvo - dodala je glumica.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Italijanska lepotica je istakla da nije isključeno da će se vratiti u Srbiju i snimiti još neki film sa nekim drugim našim rediteljem.

U mom poslu volim baš tu nepredvidivost. Volim kada mi projekti stižu spontano, a ja nisam ništa planirala, tako da ne volim da kažem - radiću ovaj ili onaj film, mislim da stvari treba da dođu spontano - naglasila je glumica, koja svojim najvećim uspehom smatra to što ima dve ćerke.

Monika je u razgovoru za RTS naglasila da se u karijeri uvek vodila srcem i instiktom. Smatra da dive danas ne postoje i da ta reč pripada prošlosti jer, kako kaže, danas postoji i previše načina da se vidi jedna glumica, a ranije se stvarala distanca sa publikom. Toga, kaže, danas nema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading