DŽORDŽ KLUNI NASRNUO NA REDITELJA! Producent morao da ih RAZDVAJA! OVAJ SKANDAL SE NE ZABORAVLJA!

Autor:

Zabava

11.07.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo na snimanju filma "Tri kralja" iz 1999. godine.

DŽORDŽ KLUNI NASRNUO NA REDITELJA! Producent morao da ih RAZDVAJA! OVAJ SKANDAL SE NE ZABORAVLJA!

Foto: Shutterstock

Džordž Kluni jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, a jedan od filmova koji su mu pomogli na putu do svetske slave bila je ratna crna komedija "Tri kralja" ("Three Kings") iz 1999. godine, na čijem setu je izbio skandal.

Film je režirao Dejvid O. Rasel, koji je u to vreme bio na početku svoje filmske karijere. Snimanje "Tri kralja" bilo je izazovno od samog početka, pa osim što je Warner Bros smanjio budžet, scenarista Džon Ridli, koji je studiju prodao scenario nazvan "Spoils of War", kasnije se žalio jer ga Rasel nije uključio u produkciju. Tako je Rasel praktično iskoristio njegov scenario kao inspiraciju za pisanje "Tri kralja". Međurim, Ridli je na kraju uspeo da se izbori za sebe i Warner Bros. je ubacio njegovo ime u završnu špicu.

Džordž Kluni nije ni trebalo da glumi u filmu, već je njegovog kapetana Gejtsa trebalo da igra Nikolas Kejdž. Međutim, Kejdž je bio sprečen zbog drugog snimanja i reditelj je ipak pružio šansu Kluniju, ali njih dvojica nikako nisu uspeli da pronađu zajednički jezik.

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Movie Trailer Locker

 

Vrhunac problema na setu bile su svađe između Klunija i Rasela, koje su eskalirale u pravi skandal, a razlog njihovih svađa bilo je Raselovo ponašanje prema statistima. Nakon što je jedan statista dobio epileptički napad tokom snimanja, Kluni mu je odmah priskočio u pomoć, dok je Rasel ravnodušno nastavio s poslom. Reditelj je često bio grub prema statistima na setu i Kluni to nije želeo da trpi, pa je jednom prilikom njihova svađa prerasla u fizički obračun.

Producent Čarls Roven je počeo da ih razdvaja, a u intervjuu za The Hollywood Reporter objasnio je da iza sukoba stoji mali nesporazum jer je Rasel vikao kako bi ga statista bolje čuo na prilično haotičnom i glasnom filmskom setu.

Međutim, Kluni je mislio da reditelj opet napada statistu i dotrčao da ga odbrani. Rasel je zatim počeo da mu prigovara jer je Kluni zaboravljao tekst tokom snimanja, a njegov komentar doveo je do manjeg fizičkog obračuna. Producent je morao da ih razdvaja, piše Index. Iako je Rasel kasnije tvrdio da nije bilo nikakve tuče, Kluni je u jednom intervjuu izjavio da se potukao s rediteljem kako bi pomogao statisti.

Kluni i Rasel od tada nisu sarađivali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading