MACA SE POTPUNO SLOMIO! Glumac objavio POTRESNU poruku, njegova SMRT ga je dotukla!

Autor:

Zabava

11.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinkovič Maca ne zaboravlja dragog prijatelja Žana Marlota koji je preminuo pre 15 godina.

MACA SE POTPUNO SLOMIO! Glumac objavio POTRESNU poruku, njegova SMRT ga je dotukla!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Marinković Maca

Glumac Dragan Marinković Maca objavio je potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram, kojom je pokazao da ni posle 15 godina od smrti sarajevskog glumca Žana Marlota ne zaboravlja dragog prijatelja i kolegu. On je potresnim rečima opisao koliko mu prijatelj nedostaje.

Marinković je na društvenim mrežama podielio Maroltovu fotografiju uz citat Meše Selimovića:

- Sve će proći, ali, kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, život. Zar je nada u tome da sve prođe? - napisao je Maca i dodao:

- Dragi Žan. Počivaj u miru.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/dragan_maca

 

 

Sarajevski glumac Žan Marolt, koji je preminuo na današnji dan 2009. godine, najpoznatiji je po ulozi političara iz serije "Lud, zbunjen, normalan". Bio je jedan od najuspešnijih bosanskohercegovačkih glumaca, koji je ostvario brojne uloge u pozorištu, na televiziji i u filmovima, za koje je i nagrađivan.

Marolt je preminuo 11. jula 2009. godine nakon duge i teške bolesti. 

Imao je zapažene uloge u predstavama kao što su "Buba u uhu", "Umri muški", "Kidaj od svoje žene", "Ujak Vanja" te u brojnim filmovima i televizijskim serijama, među kojima su  "Dobro uštimani mrtvaci", "Viza za budućnost". Poslednju ulogu odigrao je u seriji "Lud, zbunjen, normalan". 

Godine 1997. je za ulogu u TV filmu "Elvis" osvojio nagradu za najbolju glavnu ulogu, dok je u francuskom gradu Anžeru proglašen i najboljim mladim glumcem Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading