ISPAŠTALA ZBOG SLOBODE: Sestra poznate glumice otkrila zašto je POGAZILA OČEVU REČ! Mićalovićeva progovorila o porodičnoj DRAMI!

Autor:

Zabava

09.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađa ćerka poznatog pozorišnog glumca iz Niša otvorila dušu i ispričala kako je imala zabranu da se bavi glumom, ali se izborila za svoj najveći san.

ISPAŠTALA ZBOG SLOBODE: Sestra poznate glumice otkrila zašto je POGAZILA OČEVU REČ! Mićalovićeva progovorila o porodičnoj DRAMI!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sloboda Mićalović

Ćerka pokojnog glumca Dragana Mićalovića i mlađa sestra slavne glumice Slobode Mićalović, Dragana Mićalović otkrila je da joj je otac zabranio da se bavi glumom, uprkos tome što je njegova srednja ćerka već bila uveliko u svetu glume.

- Moja sestra Sloboda se tada već uveliko bavila glumom jer je 10 godina starija od mene. Tata nije želeo još jednu glumicu u porodici jer je znao koliko je to težak i naporan posao i zbog toga mi nije dao da idem u školu glume. To sam ispoštovala -ispričala je Dragana.

Republika

Foto: ATA Images/Bata T. Stojanović

Dragana Mićalović, uprkos očevoj zabrani, izborila se za svoj najveći san

Dok je serija "Srećni ljudi" bila premijerno prikazivana na RTS-u, Dragana je kao devojčica mogla da uživa u dogodovštinama porodice Golubović, ali i da prati ulogu svog oca. Međutim, otkrila je da je bila ljubomorna na oca dok je gledala seriju.

- Bila sam ljubomorna na njega jer su u toj seriji oko njega bile sve lepe žene. Razmišljala sam o tim glumicama koje ga okružuju, ali i na moju majku i pitala se kako je ona sve to podnosila. Bez obzira na to, bila sam veoma ponosna na njega i na tu ulogu koju je ostvario pa sam više puta imala želju da idem ulicom i vičem: "Kuca je moj tata" - prisetila se mlada glumica za Informer.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Mićalović ostao je upamćen po ulozi Kuce u seriji "Sreći ljudi"

Dragana je zatim otkrila da je krila od porodice kada se prijavila na kasting za ulogu u seriji "Priđi bliže" 2010. godine, uprkos tome što joj je otac bio protiv toga da se bavi glumom. Ona je istakla da je odlučila da se bavi glumom uprkos očevom otporu, ali je zadržala tajnu od porodice kada se prijavila na kasting. Ova odluka predstavljala je prekretnicu u njenom životu i karijeri, koja je kasnije postala veoma uspešna.

Kroz svoje iskustvo, Dragana je pokazala da upornost i vera u svoje snove mogu prevazići čak i najveće prepreke. Njen put od zabranjene želje za glumom do ostvarenja u ovoj oblasti predstavlja inspiraciju za mnoge koji se suočavaju s sličnim izazovima.

Inače, Dragana Mićalović je bila veoma mala kada je serija "Srećni ljudi" premijerno prikazivana na RTS-u u periodu od 1994. do 1996. godine.

Međutim, serija se nakon toga reprizirala desetine puta, što je omogućilo Dragani da uživa u dogodovštinama porodice Golubović, ali i u ulozi svog oca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading