UPOZNALI SE PREKO OGLASA U NOVINAMA: Tika Stanić otkrio najveće porodične TAJNE, pa iznenadio: "Nedavno sam je zaprosio'"

Autor:

Zabava

27.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac ima dve ćerke, a o privatnom životu retko govori.

UPOZNALI SE PREKO OGLASA U NOVINAMA: Tika Stanić otkrio najveće porodične TAJNE, pa iznenadio: "Nedavno sam je zaprosio'"

Foto: ST/Vladimir Lukić

Glumac Tihomir Tika Stanić svojevremeno je za medije otkrio mnoge detalje o svom privatnom životu, pa i detalj da su se njegovi roditelji upoznali preko oglasa u novinama.

- Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan "Dobar dan, tugo" - rekao je Tika i dodao:

Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno.

Njegov otac je iz prvog braka imao dva sina, Dragomira i Gordana, a svojoj supruzi, majci Tihomira Stanića je to otkrio tek nakon venčanja. Par je potom dobio trojicu sinova - Tihomira, Miomira i Bogdana.

Foto: ATA Images

 

Inače, popularni glumac je svoju suprugu Jelenu upoznao 1992. godine, a nedugo potom dobili su ćerku Milenu Hanu. Posle 11 godina njihov dom postao je bogatiji za još jednog člana - ćerku Sofiju Nađu. Međutim, i pored toga što su osnovali porodicu glumac i njegova izabranica nikada nisu otišli pred oltar.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - istakao je glumac.

Inače, popularni glumac iza sebe ima već jedan brak sa Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš. Nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima, a Tika je jednom prilikom ispričao i zašto je ljubav "pukla".

Bio je to uspešan brak, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading