Zoran Cvijanović u suzama, jedva nastavio razgovor sa Andrijom Miloševićem

Autor:

Zabava

14.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Dobro veče sa Andrijom” – večeras u 21.30 na UNA TV!

Zoran Cvijanović u suzama, jedva nastavio razgovor sa Andrijom Miloševićem

Foto: UNA TV

Glumačka legenda Zoran Cvijanović gost je večeračnje emisije “Dobro veče sa Andrijom”. Emotivno duboke priče o prošlosti, bolnim privatnim ali i aktuelnim društvenim temama, iskren razgovor dvojice glumaca, Zoranove suze i Andrijin muk, neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Cvija će dati i svoje viđenje današnjih promena, govoriti o zahvalnosti što su pozorišta puna jer, kako kaže, ova institucija je danas “na prvoj liniji fronta protiv neke nove, Vouge kulture, promene jezika, nasilništva i izmišljanja gluposti”.

Saznaćemo kakav je profesionalac bio legendarni Bata Živojinović, Zoran će ispričati zanimljive anegdote sa zajedničkih snimanja i otkriti zašto je Bekim Fehmiu bio najveći od svih.

Čućemo zanimljivosti o raznim poslovima kojima se bavio uz glumu, voli da kaže da je bio i savetnik u Vladi Srbije jer ljudi vole to da čuju, mnogo im je to smešno: „Je li majke ti, koga si ti savetovao”, bio je najčešći komentar ljudi.

Neizostavan deo emisije je i međusobno prozivanje odnosno roštiljanje gosta i domaćina, i obojica će biti neumoljivi. Čućemo i kako Cvija nije bio podoban za vojsku zbog „nedovoljne telesne razvijenosti” i na koji deo tela se to zapravo odnosilo, zašto niko nije želeo da ga čuva kad je bio mali i njegovo mišljenje o Andrijinom talentu.

“Slušaj, posle ovog šoua možeš sa mnom na Kalemegdan ali ne da igraš šah, pošto ne znaš, nego da spavaš na klupi” - samo je jedna od Cvijinih prozivki ove večeri.

“Pa vidi, mnogim svetskim facama se to desilo moj Zorane. Kad te život lupi ti spavaj na klupi”, snašao se Andrija, a kako je odgovarao na ostale prozivke svog gosta, saznajte u petak od 21.30 na Una televiziji.

Republika

Foto: UNA TV

UNA televizija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading