LUMPOVAO SA UNUKOM HAJLA SELASIJA: Andrija Milošević ugostio muzičku legendu kojoj su i vrata svetskog džet seta ŠIROM OTVORENA (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj uspešni biznismen i muzičar, poznati umetnik dečačkog duha, u emisiji "Dobro veče sa Andrijom" govori o turbulentnim i nesvakidašnjim životnim situacijama.

LUMPOVAO SA UNUKOM HAJLA SELASIJA: Andrija Milošević ugostio muzičku legendu kojoj su i vrata svetskog džet seta ŠIROM OTVORENA (FOTO)

Foto: UNA TV

Poznati glumac Andrija Milošević ugostio je čuvenog muzičara Bobana Petrovića na UNA TV u svojoj emisiji "Dobro veče sa Andrijom" koja se emituje svakog petka u 21.30 čas.  

Naime, "Dobro veče sa Andrijom" i ovog petka donosi sjajnu zabavu, mnogo smeha, ali i gosta, kao što je legendarni Boban Petrović, kome su i vrata svetskog džet seta širom otvorena. Ovaj uspešni biznismen i muzičar, poznati umetnik dečačkog duha govoriće o svojim turbulentnim i nesvakidašnjim životnim situacijama.

Republika

Foto: UNA TV

Andrija Milošević ugostio Bobana Petorvića

O počecima svoje karijere – kako je počeo da pravi žurke još od detinjstva, kada je priređivao prave rođendanske fešte, koje su s godinama postajale sve posećenije.

Kaže da je zarađivao mnogo, čak i previše, ali tvrdi da novac nije preduslov za sreću.

Petrović će se kod Andrije Miloševića prisetiti i kako je kupio jedan španski fudbalski klub, kako je poznatom fudbaleru iz Londona poklonio redak primerak skupog automobila, ali i kako je pravio žurke sa unukom Hajla Selasija.

Inače, emisija "Dobro veče sa Andrijom“ je jedinstveni šou program na ovim prostorima, u koji Milošević dovodi najveće zvezde iz celog regiona, koje nimalo ne štedi, već ih maksimalno otvara za razgovor od intervjua, do improvizacija, od skečeva, do imitacija i neverovatnih situacija. Sve to utkao je u sat vremena fantastične zabave. 

Andrijin nepopravljivi optimizam i vedar duh pretočen u ovaj autentičan i po svemu drugačji šou koji i gledaoce uvlači u vrtlog odličnog raspoloženja, svaki put iznova je pravi spektakl.

Publika ima prilike da svoje omiljene zvezde vidi u potpuno neobičnim ulogama koje osmišljava upravo Andrija sa svojim timom. Uz urnebesne skečeve, improvizacije, muzičke numere i "roštiljanje", omiljeni glumac razgovara sa svojim sjajnim gostima o mnogim temama, te otkriva neispričane detalje, ali i talente koje su dugo skrivali od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading