MIRJANA KARANOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Njene reči seku poput ŽILETA, ono što je rekla mnoge će ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

30.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dobro veče sa Andrijom" – Sutra u 21.30 na UNA TV!

MIRJANA KARANOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Njene reči seku poput ŽILETA, ono što je rekla mnoge će ŠOKIRATI!

Foto: UNA TV

Mirjana Karanović

Sutrašnja gošća Andrije Miloševića je popularna glumica Mirjana Karanović. Njih dvoje se i privatno druže te će ovo biti ne samo sudar glumačkih titana već i iskren, prijateljski razgovor.

Andrija i Mirjana dotaći će se mnogih tema, a glumica, poznata po svojim direktnim stavovima i britkim porukama, pričaće bez ustručavanja zbog čega je izgubila neke prijatelje, koja je odlika jakih ljudi, koliko često se oseća usamljeno i čega se danas najviše plaši.

Republika

Foto: UNA TV

Andrija Milošević i Mirjana Karanović

- Ranije me bio stid da priznam da sam sama i uplašena. Ali onda sam naučila da samo jaki ljudi traže pomoć - samo je jedna od poruka koju je uputila slavna glumica.

 

 

U delu "roštiljanja", neće štetedeti svog mlađeg kolegu iako ga i privatno obožava. Andrija će pokušati da parira, a da li će ga pobediti Mirjanino iskustvo, saznaćemo večeras u 21.30 na Una televiziji.

Republika

Foto: UNA TV

Mirjana Karanović u emisiji "Dobro veče sa Andrijom"

Podsećanja radi, glumica Mirjana Karanović je nedavno hitno primljena u Urgentni centar. Kako su preneli domaći mediji, proslavljenoj umetnici je pozlilo tokom vikenda, nakon čega je potražila medicinsku pomoć i bila viđena u zdravstvenoj ustanovi u pratnji lekara. Nakon nekoliko sati provedenih u Urgentnom centru, Mirjani Karanović odrađena su detaljna ispitivanja, urađen skener glave, čiji su rezultati uredni, kao i laboratorijske analize. Kada su lekari potvrdili da je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu, te da nema razloga za zadržavanje u bolnici, glumica je puštena kući kako bi odmarala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Сремац

01.06.2024 01:25

Како тако искусна наркомана, да узме лош доп? Могла се начисто упропастити.