OVAKO JE NINA JANKOVIĆ IZGLEDALA NA SVOM VENČANJU! Glumica i njen izabranik proslavljaju 10 godina braka (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan datum u porodici Dičić.

OVAKO JE NINA JANKOVIĆ IZGLEDALA NA SVOM VENČANJU! Glumica i njen izabranik proslavljaju 10 godina braka (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Nina Janković, udato Dičić, proslavlja 10 godina braka sa svojim izabranikom Matejom. Na današnji dan, pre deceniju, lepa Nina izgovorila je "sudbonosno da" i pred Bogom se zaklela na večnu ljubav Mateji Dičiću, sa kojim ima dvoje dece. Tim povodom objavila je stori na Instagramu koji je oduševio njene pratioce.

Nina je podelila fotografiju sa crkvenog venčanja i pokazala javnosti kako je blistala u venčanici. Na fotografiji u luksuznom retro ramu zabeležen je svečani trenutak sklapanja braka. Glumica je imala dugu belu venčanicu u stilu princeze i veo, dok joj je kosa bila skupljena u punđu.

Foto: printskrin/instagram.com/janxnina

 

Ninu prati više od 200.000 ljudi na Instagramu, a ona ih svakodnevno obaveštava o dešavanjima iz života, pa neretko objavljuje i svoje fotografije bez trunke šminke, koje uvek izazovu lavinu reakcija i komentara.

Svojevremeno je govorila o svom venčanju i tom prilikom otkrila neke nepoznate detalje, te kroz osmeh otkrila da su brojne kolege ulepšale bitan dan, ali i da postoji veliki broj anegdota koje će pamtiti zauvek. Tamara Dragičević i Gordan Kičić su pevali, dok joj je sveštenik rekao da bi muža trebalo da gazi ceo život, a ne samo jednom.

Ipak, postoji jedan događaj sa venčanja koji joj je ostao u lošem sećanju, te o njemu nerado govori, a i dok priča o tome, osmeh sa lica nestaje.

Ispred crkve Svetog Marka ima toliko Roma, koji toliko vuku ljude, da im ližu cipele, da žena baca bebu… To je stvarno deo koji remeti i uništava neke od najlepših trenutaka u životu - rekla je tada glumica.

Mateja i Nina imaju sina Vukašina i ćerkicu Ivanku, koja je dobila ime muževljevoj baki. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading