"MOLIM TE BOŽE, ŽELIM DA SE ZALJUBIM": Jelena Gavrilović na Bogojavljensku noć prizvala LJUBAV, pa upecala BIZNISMENA! EVO KO JE ON!

Autor:

Zabava

31.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila", rekla je glumica koja će u septembru stati na ludi kamen.

"MOLIM TE BOŽE, ŽELIM DA SE ZALJUBIM": Jelena Gavrilović na Bogojavljensku noć prizvala LJUBAV, pa upecala BIZNISMENA! EVO KO JE ON!

Foto: ATA Images

Jelena Gavrilović

Glumica Jelena Gavrilović izgovoriće "sudbonosno da" svom partneru Dariju Jeftiću u septembru na obali mora u Grčkoj, gde će biti upriličeno gala svadbeno veselje. Priprema se luksuzna vila gde će se održati ceremonija venčanja lepe glumice i biznismena, a slavlju će prisustvovati porodica, kumovi i najuži krug prijatelja.

Budući suprug Jelene Gavrilović nikada nije voleo da se medijski eksponira, pa se o misterioznim Dariju malo zna. Glumica je prvi put uslikana sa njim na moru 2018. godine, a onda je u nekoliko navrata javno govorila o njihovoj ljubavi i tek ponekad delila zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 

 

- Lojalnost najviše volim kod njega. Ljubomora ne postoji. Jako je važno kada se baviš javnim poslom da imaš partnera koji nije ljubomoran. Jako je važno da partner shvata vaš posao, da možete relaksirano da radite, jer ovaj posao zahteva dosta kontakta sa ljudima - rekla je Jelena, piše Blic.

Glumica je otkrila da je svog sadašnjeg partnera neki način prizvala.

Ja sam njega odabrala. Prizvala sam ga. Ja sam bukvalno rekla, bila je Bogojavljenska noć. Sećam se da sam rekla tada: ‘Molim te Bože, želim da se zaljubim’. Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila, detaljno sam napisala - rekla je tada Jelena.

Foto: ATA Images

 

Gavrilovićeva je dodala da je Dario izuzetno lep, ali da fizički izgled nije presudio da budu zajedno.

- Mislim da je fizička lepota važna da nekoga primetiš, ali posle određenog vremena ti i ‘najlepša saksija’ dosadi. Važno je da čovek poseduje kvalitetne osobine. On jeste lep čovek, ali niko ga nije video. Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže - istakla je ona.

Inače, Dario je biznismen i bavi se sportskom garderobom, a njih dvoje žive u elitnom kraju gde su kupili luksuznu nekretninu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ko bi Reko…

02.06.2024 21:55

i baš biznismen