UDAJE SE JELENA GAVRILOVIĆ! Glumica staje na LUDI KAMEN u Grčkoj, evo i kada!

Autor:

Zabava

30.05.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se gala slavlje!

UDAJE SE JELENA GAVRILOVIĆ! Glumica staje na LUDI KAMEN u Grčkoj, evo i kada!

Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

Glumica Jelena Gavrilović uskoro će izgovoriti "sudbonosno da". Ona će se venčati u septembru sa svojim dugogodišnjim izabranikom biznismenom Dariom Jeftićem, sa kojim je već godinama u vezi. 

Par već uveliko u tajnosti priprema svadbenu ceremoniju, a mediji prenose da će se veselje održati u jednoj luksuznoj vili na obali mora u Grčkoj.

- Neće to biti ogromna svadba, vrlo intimna nekih 30 odbranih zvanica, kumovi, porodica i najbliži prijatelji. Za Jelenu se šiju dve venčanice, jedna je domaćeg dizajnera, a druga poznatog stranog kreatora - tvrdi neimenovani izvor i dodaje:

- Što se tiče muzike goste će zabavljati dve velike zvezde i to, takođe jedna domaća i jedna strana. Oni su već uveliko u pregovorima oko toga - završava sagovornik, prenosi Pink.

Foto: ATA Images

 

Planirano je da ovom svečanom činu prisustvuju članovi porodica, kumovi i najuži krug prijatelja, a svim gostima će biti plaćeni putni troškovi. Crkveno venčanje biće obavljeno u Srbiji po svim pravoslavnim običajima u jednom manastiru van Beograda. 

Glumica se sa partnerom retko pojavljuje zajedno u javnosti, a o detaljima njihovog odnosa izbegava da priča javno. Ipak, ona često naglašava da je svojim privatnim životom u potpunosti zadovoljna i da uživa u ljubavi.

Jelena gradi uspešnu karijeru u zemlji i inostranstvu, a koliko u glumi toliko je uspešna i u muzici. Nedavno je još jednom zapevala javno - na Dizni koncertu u beogradskoj MTS dvorani gde je izvela nekoliko pesama iz poznatih crtaća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading