BRANISLAV LEČIĆ STRAHOVAO OD "ETIKETE" NEGATIVCA: Glumac presekao, zbog ove odluke je mogao izgubiti sve!

Autor:

Zabava

29.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova izjava će vas šokirati!

BRANISLAV LEČIĆ STRAHOVAO OD "ETIKETE" NEGATIVCA: Glumac presekao, zbog ove odluke je mogao izgubiti sve!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jedna od najznačajnijih domaćih drama svakako je serija "Sivi dom" reditelja Darka Bajića, koja je snimana tokom 1984. i 1985. godine, a premijerno je emitovala od februara 1986. godine. Pored Žarka Lauševića, u ovoj seriji svoje prve značajne uloge ostvarili su i Zoran Cvijanović, Mirjana Joković, Bane Vidaković i Branislav Lečić. Ova porodična drama sa elementima komedije i danas privlači veliku pažnju publike, naročito zbog brojnih zanimljivosti koje su vezane za ovaj kultni projekat.

Glumac Branislav Lečić je otkrio da je uloga Crnog u "Sivom domu" bila ključna za njegovu karijeru.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Branislav Lečić

 

- Pre Crnog u "Sivom domu" već sam imao nekoliko uloga negativaca. Kada sam od reditelja dobio ponudu, strahovao sam da je prihvatim, jer nisam želeo da me publika na početku karijere upamti po negativnim rolama. Da nisam prihvatio da igram Crnog, sigurno bih mnogo izgubio! - priznaje Lečić i objašnjava čemu ga je naučila ta serija:

- Najvažniju lekciju, a to je da nema uspešnog pojedinca bez tima i da je iluzija svaka želja da se sam ostvariš. To se ne odnosi samo na glumu, već i na posao lekara, advokata, sudije, policajca, sportiste, političara, novinara... - objasnio je on za Informer.

Pored Lauševića i Lečića, u seriji su igrali i Velimir Bata Živojinović, Miša Janketić, Željka Cvjetan, Dubravko Jovanović, Dragan Nikolić, Mima Karadžić, što je činilo izuzetno snažnu glumačku postavu. Interesantno je da su neki od glumaca igrali više uloga, što je jedna od zanimljivosti vezanih za ovaj projekat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading