GUDELJ JE PRE ANASTASIJE LJUBIO OVU NAŠU LEPOTICU: Ćerka je poznatog PEVAČA, niko nije znao za njihovu AFERU! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuškalo se da je s njom bi u vezi pre Cecine ćerke!

GUDELJ JE PRE ANASTASIJE LJUBIO OVU NAŠU LEPOTICU: Ćerka je poznatog PEVAČA, niko nije znao za njihovu AFERU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Danas je u Beogradu održana građanska ceremonija venčanja između ćerke poznate folkerke Svetlane Cece Ražnatović, pevačice Anastasije Ražnatović, i njenog izabranika, fudbalera Nemanje Gudelja. Njihov odnos je već duže vreme tema interesovanja javnosti, a nakon što su se tajno venčali u Španiji, danas su konačno ozvaničili svoju ljubav i pred porodicom i prijateljima u Beogradu.

Pre nego što je javnost saznala za njihovu romansu, malo se znalo o ljubavnom životu Nemanje Gudelja. Iako su se šuškalo da je bio u vezi sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića, nijedno od njih se nikada nije oglašavalo na tu temu. Takođe, mnogo se spekulisalo o odnosu sportiste i pevačice Sanje Vučić, ali oboje su demantovali te navode, ističući da su samo dobri prijatelji.

Republika

Foto: ATAImages

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića

Podsećanja radi, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se danas, 28. maja, u strogoj tajnosti u vili porodice Ražnatović na Dedinju, okupivši samo najbliže prijatelje i članove porodice. Ceremonija je protekla u intimnoj atmosferi, a mladenci su zablistali u svojim odevnim kombinacijama. Anastasija Ražnatović odabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca, jednostavnog kroja, dok se mladoženja odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se venčali

Inače, Anastasija i Gudelj su postali jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova veza privlači pažnju već duže od dve godine. Cecina ćerka je zbog ljubavi prema fudbaleru promenila svoj život iz korena, preselivši se u Sevilju i stavivši svoju karijeru pevačice po strani. Oboje su pokazali da cene jedno drugo i podržavaju se u svakom koraku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading