MILICA TODOROVIĆ SAOPŠTILA NAJRADOSNIJE VESTI: Jedva čekam da postanem MAJKA!

Autor:

Zabava

16.10.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da joj već godinama radi majčinski instinkt!

MILICA TODOROVIĆ SAOPŠTILA NAJRADOSNIJE VESTI: Jedva čekam da postanem MAJKA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović je nakon medijske pauze odlučila da započne "novu eru" u svojoj karijeri, izbacivši pesmu "33" koju je simbolično objavila upravo za svoj 33. rođendan. Ipak, kako kaže, već godinama želi da se ostvari u ulozi majke, a ni ideja o surogat majčinstvo joj ne predstavlja problem.

- Ja podržavam surogat majčinstvo, naravno, ko ne može prirodnim putem, a želi da bude roditelj, to je najlepša uloga. Ja jedva čekam da se ostvarim kao majka, to mi je velika želja zadnjih godina. I radujem se tome što dolazi jer znam da mi dolazi sve lepo i ljubav velika, Bog slaže sve na svoje mesto i kako treba - ističe pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", te dodaje da surogat majčinstvo ne može da postane trend u Srbiji:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović jedva čeka da postane majka

- Nema razloga da postane trend zato što žene same osete instinkt. I kad joj to dođe, ne postoji ništa drugo. Ja bh volela da surogat majčinstvo dođe kod nas samo zbog žena koje ne mogu to da ostvare na prirodan način, a žele da budu roditelji i mogu da budi dobre u tome. Budimo iskreni, nažalost, imamo ljude kojima je bog dao decu, a opet... To je tužna tema, imaš ljude koji maltretiraju decu i tako dalje. I zato, zašto da ne, surogat majka je osoba koja će to dete doneti na svet, sve ostalo je tvoje. 

Milica je iznela mišljenje o muško-ženskim odnosima, ističući da su se vrednosti malo poremetile i da je važno održati balans između ravnopravnosti i tradicionalnih uloga. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović proslavila 33. rođendan uz novu pesmu

- Mislim da ne bih imala razloga da se priklonim porodici nauštrb karijere. Zašto? Ako si ostvaren, imaš porodicu, svi zdravi, svi funkcionišu. To je posao. Nije kao svaki drugi, putujemo, odsutni smo od kuće, ali može sve lepo da se uklopi kad se čovek organizuje. A pošto sam ja jako dobra sa organizacijom, pomoći će mi moj tim - kaže pevačica kroz smeh, prenosi 24sedam, te nastavlja:

- Jesu se malo poremetile vrednosti. Malo se to izmešalo, ko je muško, ko je žensko. Htele smo tu ravnopravnost i ja to podržavam, ali do neke granice. Mora da se zna ko je mužjak, a ko ženka. Da bi se žena osetila kao žena. Ja čekam svog mužjaka i dalje. Znaš šta, ako je žena ostvarena, i treba da ima neka očekivanja. Realno. Ako je pak neka koja neće uopšte da radi, mislim, ima i takvih, pa uspeju da se udaju bogato (smeh). Nažalost, meni je to tužno, ali ima i toga.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading