"NISAM MOGLA DA ZAŠTITIM ĆERKE, TO JE BILO KRVOPROLIĆE" Potresne Karleušine REČI o Tošiću nakon razvoda SEKU POPUT ŽILETA!

Autor:

Zabava

10.10.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala šta je bivši fudbaler tražio od nje nakon kraha braka!

"NISAM MOGLA DA ZAŠTITIM ĆERKE, TO JE BILO KRVOPROLIĆE" Potresne Karleušine REČI o Tošiću nakon razvoda SEKU POPUT ŽILETA!

Foto: ATAImages

Nakon razvoda od fudbalskog menadžera Duška Tošića, muzička zvezda Jelena Karleuša iskreno je progovorila o teškim trenucima kroz koje je prolazila za vreme braka koji je trajao 17 godina, ali i nakon zvaničnog okončanja njihove zajednice. Kako je priznala, najteže joj je bilo to što nije mogla zaštiti svoje ćerkice od svađa i tenzija između nje i bivšeg supruga.

- Ja mnogo puta ćerkice nisam mogla da zaštitim od onoga što vide u svojoj kući. Želela sam da odnos oca prema majci ne deformiše moje ćerke i ne napravi ono što će biti njihov odnos sa muškarcem, a to je katastrofa - rekla je Jelena. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Jelena Karleuša se razvela od Duška Tošića

Nakon razvoda, Duško je pokušao da uspostavi dobre odnose sa Jelenom, prvenstveno zbog njihovih ćerkica. Međutim, Karleuša je istakla da ne veruje u mogućnost dobrih odnosa nakon razvoda, smatrajući da ljubav koja je nestala ne može biti zamenjena prijateljstvom.

- Duško me je zvao, ali pošto se ja ne javljam na telefon, on mi je onda napisao da moramo da budemo u dobrim odnosima zbog dece, sada kada smo se razveli. Ja sam mu odgovorila da nema potrebe da sada budemo u dobrim odnosima zbog dece, ako već nismo mogli da budemo u dobrim odnosima dok smo u braku. To je bilo krvoproliće. Sa druge strane, ne verujem u dobre odnose posle braka, jer čim se žena udala za nekog, znači da ga je volela, čim se razvela to znači da je ljubav prestala. Ljubav koja nestaje i prijateljstvo se ne mogu spojiti. Ja ne mogu da se družim sa nekim sa kim sam spavala i ko mi je slomio srce. Posebno mi je zaparao uši momenat kada je izjavio da budemo u dobrim odnosima zbog dece. Pa, zbog dece si trebao da se potrudiš da brak bude dobar, da mama bude srećna, da ne plače, da se mama ne provlači kroz blato i da se definicija braka i porodice održi, a ne samo mama da drži to. Pošto si ti pustio mene, ti nisi moj prijatelj - istakla je pop diva u emisiji "4 i po žene".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša ne želi da čuje za Duška Tošića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading