OVAKO LUDUJU CRNA I PLAVA! Prija i Milica napravile LOM na koncertu koleginice, sve OČI uprte u njih! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

10.10.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se zabavljaju Aleksandra Prijović i Milica Todorović!

OVAKO LUDUJU CRNA I PLAVA! Prija i Milica napravile LOM na koncertu koleginice, sve OČI uprte u njih! (GALERIJA)

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Milica Todorović i Aleksandra Prijović

Večeras je održan veliki solistički koncert Ilde Šaulić, koji je okupio brojne poznate ličnosti. Pored članova porodice pevačice, podršku su pružili i Dragana Katić, Emir Habibović sa suprugom Tamarom, Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Jašar Ahmedovski, Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom, Dajana Paunović, ali i mlade muzičke zvezde, Milica Todorović i Aleksandra Prijović, koje su privukle veliku pažnju prisutnih.

Naime, Milica i Aleksandra su sa balkona pratile koncert svoje voljene koleginice, a da se dobro provode govori i činjenica da nisu uopšte sedele, već sve vreme stajale na nogama, đuskale i pevala uglas sa Ildom.

Podsećanja radi, na solističkom koncertu u MTS dvorani, Ilda Šaulić je na poseban način oživela sećanje na svog oca, kralja folka Šabana Šaulića, koji je preminuo pre više od pet godina. Tokom izvođenja pesme "Ne plači dušo", nakon što je otpevala prvu strofu, na sceni se pojavio trodimenzionalni hologram njenog oca, koji je izveo drugu strofu. Ovaj emotivni trenutak ganuo je publiku, a mnogi su zaplakali, uključujući i Ildu, koja je zatim otpevala pesmu "Suza" posvećenu Šabanu.

Hvala vam najlepše, hvala vam od srca! Svi su me pitali šta će mi najviše nedostajati na ovom drugom solističkom koncertu i ja sam naravno rekla da je to izostanak mog oca, ali eto, bar na ovaj trenutak je on ovde sa mnom i sa vama večeras - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading