SNIMAK SAŠE POPOVIĆA OTKRIO DOBRO ČUVANU TAJNU! Situacija se NAGLO promenila, ovo je ISTINA o čelniku "Granda" (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.10.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija koja se tada pojavila u javnosti privukla je veliku pažnju svih medija!

SNIMAK SAŠE POPOVIĆA OTKRIO DOBRO ČUVANU TAJNU! Situacija se NAGLO promenila, ovo je ISTINA o čelniku "Granda" (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Popović

Prošlo je skoro tri decenije od kada su jedan od najpoznatijih muzičkih producenata Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović stali pred oltar i izgovorili sudbonosno "da". Njihova svadba, koja se i danas prepričava, bila je prava gala proslava, ispunjena nezaboravnim trenucima i velikim muzičkim imenima.

 

 

Među brojnim slavnim gostima koji su prisustvovali veselju našla se gotovo cela estrada, a posebno je zanimljivo to što je na svadbi bila prisutna i Sašina bivša devojka, pevačica Zlata Petrović, što je izazvalo veliku pažnju medija. Međutim, kako je Suzana izjavila jednom prilikom, upravo je njena koleginica bila ta koja ju je "kao grom iz vedra neba" spojila sa kreativnim direktorom "Granda".

Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvatila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - ispričala je Suzana svojevremeno.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka sa proslave bio je momenat kada su mladenci, zajedno sa kumovima, među kojima je bila i Lepa Brena, golim rukama kidali sa vola pečenje i jeli, što je ostalo upamćeno kao simbol veselja i uživanja u životu. 

Kao i danas, gosti na ovoj proslavi nisu štedeli kada je muzika u pitanju. Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a svadba Popovića i Suzane ostala je jedna od onih o kojoj se priča i posle mnogo godina.

Republika

Foto: printscreen

Saša Popović i Suzana Jovanović su se venčali 1998. godine

Inače, par je u braku dobio ćerku Aleksandru, dok je Saša Suzaninog sina Danijela iz prethodnog braka prihvatio kao svog. Njihova porodica je skladna i uspešna, a Saša i Suzana važe za jedan od najstabilnijih parova na estradi.

Podsećanja radi, ekipa portala Republika uhvatila je Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja. Inače poznat po svom energičnom nastupu i harizmi, na ekskluzivnim fotografijama nije nosio svoj prepoznatljiv osmeh. Kosu je sakrio ispod kačketa, a primetno je i da mu je garderoba znatno šira, što ukazuje da je izgubio na težini.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović prvi put u javnosti nakon terapije u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading