OTKRIVEN IDENTITET OCA DETETA MARIJE ŠERIFOVIĆ?! Evo o kome se radi - MOĆNIK visokog statusa je morao da ISPUNI sve uslove!

Autor:

Zabava

05.10.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pažljivo birala donora, koji je morao da prođe rigorozne kontrole!

OTKRIVEN IDENTITET OCA DETETA MARIJE ŠERIFOVIĆ?! Evo o kome se radi - MOĆNIK visokog statusa je morao da ISPUNI sve uslove!

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic, Shutterstock

Muzička zvezda Marija Šerifović ostvarila je svoju dugogodišnju želju da postane majka uz pomoć surogat majke. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje, Marija se odlučila za proces u Sjedinjenim Američkim Državama, gde već godinama poseduje zelenu kartu. Ceo proces uključivao je obimnu papirologiju, psihološku pripremu i pažljiv odabir surogat majke.

Marijina jajna ćelija, oplođena spermatozoidom iz banke sperme, implantirana je u surogat majku koja je nosila njeno dete. Marija je pažljivo birala donora, koji je morao da prođe rigorozne kontrole, odlučivši se za belca visokog intelekta i statusa, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Mnogi se pitaju ko je otac njenog deteta, a već mesecima se spekuliše da je reč o poznatom holivudskom glumcu koji vuče poreklo iz Evrope, navodi "Scandal". Međutim, kako se podaci u banci sperme čuvaju u strogoj tajnosti, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi o kome se radi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Marija Šerifović dobila je dete uz pomoć surogat majke u Americi

Inače, Marijin sin Mario po rođenju je dobio američko državljanstvo, a šuška se da je pevačica kupila stan u Vest Holivudu kako bi mu pružila najbolje uslove. Kako je jednom prilikom izjavila, njen sin će saznati sve detalje o svom poreklu kada za to dođe vreme.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario. Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve - istakla je Šerifovićeva jednom prilikom, te dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović sa sinom Marijom

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading