KARLEUŠA SLOMLJENA NA KOMADE ZBOG TRAGEDIJE! Skrhana BOLOM prekinula ćutnju, napravila POTEZ koji kida dušu (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica istakla da će donirati novac porodicama pogođene katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini!

KARLEUŠA SLOMLJENA NA KOMADE ZBOG TRAGEDIJE! Skrhana BOLOM prekinula ćutnju, napravila POTEZ koji kida dušu (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Pevačica Jelena Karleuša pridružila se brojnim javnim ličnostima koji su apelovali na pomoć za porodice pogođene katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini. Ove nepogode, naročito u varošici Jablanici, prouzrokovale su velike ljudske gubitke i ogromnu materijalnu štetu.

Pop zvezda se, naime, oglasila na društvenoj mreži Instagram, izrazivši duboko saosećanje sa stradalima i najavila donaciju kako bi pomogla ugroženima.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se oglasila nakon poplava u Bosni i Hercegovini

- Duboko saosećam sa narodom koji je stradao u BiH! Doniraću novac, a koristim priliku i da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno mozemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću - napisala je Karleruša, još jednom pokazavši svoje veliko humanitarno srce.

Inače, pored Jelene, i Marija Šerifović pridružila se brojnim muzičarima koji su otkazali svoje nastupe usled katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. Naime, pevačica je izrazila saosećanje sa stradalima i odlučila da pomeri svoj koncert zakazan za 12. oktobar u Sarajevu, naglašavajući da trenutno nije vreme za muziku dok ljudi pate.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović se oglasila nakon poplava u Bosni i Hercegovini

- Nije vreme za pevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar, pomerim za 28. decembar. Razumem sve vas koji ste kupili avio kartu, ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, važiće za 28.12. A ja... Ja sam tu za sve, pišite mi poruke, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se - bila je jasna Marija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading