ĆERKA NAŠE GLUMICE KRENULA PUTEM OD KOG SU SVI STREPELI! Otkriveno čime se bavi: Znala sam da NEMA SPASA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljane Dragutinović ima dvoje dece, sina Branislava i ćerku Anu.

ĆERKA NAŠE GLUMICE KRENULA PUTEM OD KOG SU SVI STREPELI! Otkriveno čime se bavi: Znala sam da NEMA SPASA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ljiljana Dragutinović

Glumica Ljiljana Dragutinović, poznata po ulozi Natalije Šćekić u popularnoj seriji "Srećni ljudi", ostavila je neizbrisiv trag u svetu jugoslovenske televizije devedesetih godina. Međutim, mimo svetlosti reflektora, Ljiljana je gradila i bogat privatni život, neretko izbegavajući da javno govori o svojoj porodici. U braku sa Miloradom Vučelićem, Ljiljana je dobila dvoje dece - sina Branislava i ćerku Anu.

Republika

Foto: www.youtube.com/New China TV

Glumica Ljiljane Dragutinović ima dvoje dece

Ana, koja je nasledila majčinu lepotu, odlučila se za put umetnosti, uprkos mogućnosti da odabere fakultet sa izvesnijom finansijskom sigurnošću. Ljiljana je jednom prilikom podelila anegdotu o Aninom odlučnom koraku ka pozorištu, ističući da je bilo jasno da nema povratka kada je njena ćerka krenula sama na pozorišne predstave.

- Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Degaa... Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: "Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici" - istakla je glumica, te nastavila:

 

 

- Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa - rekla je Ljiljana.

Inače, Ana Vučelić je danas uspešna pozorišna rediteljka, a udana je za crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića, sa kojim ima sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading