VERICA ŠERIFOVIĆ PRESEKLA ZBOG UNUKA! Otkriveno šta će se DESITI Marijinom SINU, sve se pakuje već mesecima (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica iznenadila objavom o malom Mariju!

VERICA ŠERIFOVIĆ PRESEKLA ZBOG UNUKA! Otkriveno šta će se DESITI Marijinom SINU, sve se pakuje već mesecima (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

Poznata pevačica Marija Šerifović nedavno je podelila nežne trenutke iz svakodnevnog života svoje majke i sina na društvenoj mreži Instagram. Kako je istakla, Verica Šerifović, ponosna baka, veoma uživa u druženju sa malim Marijom, a otkrila je i kako se priprema za njegov prvi rođendan.

Naime, u video-snimku koji je objavila, može se videti kako Verica nežno tepa svom unuku dok se priprema za proslavu njegovog prvog rođendana.

- Opa, Miki! Vežbamo za 2. decembar, ljubi te baba, punu kesu će para da spremi - šaljivo je izjavila Šerifovićka dok je mali Mario đuskao u naručju bebisiterke.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović podelila snimak majke Verice i sina Marija

- Evo šta baba radi kad je dete kod nje - napisala je šaljivo Marija u opisu snimka koji je podelila na svom Instagram nalogu.

Marija je, inače, nedavno takođe podelila sa svojim pratiocima da je mali Mario napravio svoje prve korake, uz šalu da ih tek sada čeka haos. Verica Šerifović je, kako je poznato, veoma vezana za unuka i provodi dosta vremena sa njim, a Marija je nedavno izjavila da je uverena da njena majka više voli Maria nego nju.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Marija Serifovic

Marija Šerifović sa sinom

U jednom od intervjua, Verica je otvoreno priznala svoju ljubav prema unuku, istakavši da već uveliko više voli svog unuka od naslednice.

- Da, njega volim više. Pa kako, umirem za njim, ženo! Ja ne mogu da živim bez njega - rekla je Verica tom prilikom, a Marija ostala zatečena na to. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Verica Šerifović sa unukom Marijom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading