ŠOKANTNO! Luna i Marko Miljković krstili ćerkicu, a JEDNA BITNA OSOBA nije bila pozvana na veliko slavlje! (VIDEO)

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

30.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno reagovala povodom toga što nije pozvana na proslavu!

Jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković danas su krstili svoju mlađu ćerku Lanu u prisustvu porodice i prijatelja. Gala slavlje je bilo raskošno, a na proslavu su došli gotovo svi članovi porodice. Međutim, bilo je i iznenađenja jer Lunina nekadašnja strina Slađa Delibašić nije bila pozvana na proslavu.

Foto: Republika

Luna i Marko

Reakcija Slađe Delibašić

Slađa Delibašić, koja je prisustvovala dodeli nagrada "City Records"-a, prokomentarisala je gala slavlje i čestitala krštenje Lani, istakavši da im želi sve najlepše. Takođe, iznela je svoje mišljenje o razvodima na estradi i istakla važnost održavanja prijateljskih odnosa nakon razvoda radi dobrobiti dece.

Foto: Republika

Slađa Delibašić

- Ja sam sedam albuma izdala, bez Đoganija pet. Srećno krštenje Luninoj i Markovoj ćerki, slabo se čujemo i želim im stvarno sve najlepše - rekla je Slađa, pa progovorila o razvodima na estradi, kao i razvodu Milana Kalinića nakon 18 godina braka:

- Pa ne znam, mislim da žene imaju veći primat u svemu i da to više nije kao pre, ali ako oni dobro komuniciraju zbog dece onda to uopšte nije loše. Treba ostati prijatelj sa bivšim suprugom, ako je mogućnosti da majka brine o svemu što da ne, ne treba stajati muškarcu odmah na put da ga satreš da ti daje alimentaciju. Zavisi ko pogreši, to je najveće pitanje. Ja sam sa svojim bivšim suprugom super, posle šest godina smo postali prijatelji - rekla je Delibašićeva.

Atmosfera na slavlju

Atmosfera na slavlju bila je vesela, a posebnu pažnju privukao je dolazak Adama Đoganija sa verenicom, kao i energičan nastup Laninih baka i deka, Anabele i Gagija. Mnogi su komentarisali da izgledaju izuzetno energično i mladoliko, te da ne deluju kao baka i deka.

Foto: Republika

Adam Đogani

Proslava rođendana Lane Miljković

Nakon krštenja, porodica i prijatelji su obeležili i rođendan male Lane. Detalje o tome kako su Luna i Marko proslavili prvi rođendan svoje ćerke možete pročitati KLIKOM NA OVAJ LINK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading