SKORO GODINU DANA RAZVOD KRIO OD JAVNOSTI! Milan Kalinić nakon napuštanja porodičnog doma OTIŠAO PRAVO KOD NJE!

Autor:

Zabava

30.09.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obnovili svoj odnos nakon dužeg vremena!

SKORO GODINU DANA RAZVOD KRIO OD JAVNOSTI! Milan Kalinić nakon napuštanja porodičnog doma OTIŠAO PRAVO KOD NJE!

Foto: ATA Images

Kako prenose svi domaći mediji, voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra odlučili su da okončaju svoj brak nakon 18 godina zajedničkog života.

Kako piše "Alo", prema izvoru bliskom Kaliniću, njih dvoje su doneli odluku o razvodu još početkom ove godine, uzimajući u obzir dobrobit njihove dece, starije ćerke Tee i mlađeg sina Vuka.

Republika

Foto: ATA Images

Milan Kalinić

Novi početak: Milan traži novi dom

Nakon napuštanja porodičnog stana na Voždovcu, Milan je navodno započeo potragu za novom nekretninom za sebe. Kako prenose pomenuti mediji, brakorazvodna parnica je pokrenuta, a Milan se privremeno preselio kod svoje majke, Bobe Kojović, sa kojom se u poslednje vreme ponovo zbližio.

Mnogi su i ranije primetili da odnosi između Milana i Sandre nisu bili najbolji, što se moglo videti i po tome što se nisu često pojavljivali zajedno u javnosti, a Milan je često prisustvovao događajima ili sam, ili u društvu svoje majke.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan i Sandra

Podrška porodice u teškim trenucima

Tokom ovog perioda, Milan se oslanjao na podršku svoje porodice, naročito na majku Bobu, sa kojom je razvio blisku vezu. Njihovo zajedništvo je postalo izraženije u javnosti, dok je Milan tražio novi smisao i stabilnost u svom životu.

Očigledno je da su promene u njihovom braku bile duboko promišljane i da su oboje odlučili da krenu novim putem, čuvajući prijateljske odnose zbog dece koja su im uvek bila na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading