PROSLAVA U DOMU LUNE I MARKA! Oglasila se hitno na društvenim mrežama, pa mu se javno obratila!

Autor:

Zabava

30.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava je nekima naterala suze na oči!

PROSLAVA U DOMU LUNE I MARKA! Oglasila se hitno na društvenim mrežama, pa mu se javno obratila!

Foto: Instagrram printscreen

Jedan od najpoznatijih parova sa domaće estrade, Luna Đogani i Marko Miljković, danas proslavljaju poseban dan - Markov rođendan. Njihova ljubavna priča započela je u rijalitiju "Zadruga", gde su se upoznali i započeli emotivnu vezu koja je kasnije prerasla u brak. Luna je povodom ovog događaja na svom Instagram profilu objavila emotivan snimak na kom par uživa u plesu, uz dirljive reči upućene svom suprugu.

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Učešće u rijalitiju "Zadruga" obeležilo je Luninu karijeru, a upravo tamo je pronašla ljubav svog života. Njih dvoje su prošli kroz brojne izazove i turbulencije, ali su uspeli da izgrade skladan brak, u kojem su dobili i dve predivne ćerke.

Na svom Instagram profilu, Luna je objavila snimak na kojem par zajedno pleše, uz dirljive reči koje je uputila Marku povodom njegovog rođendana.

Foto: Instagram printsceen

Objava Lune Đogani na Instagramu

 

- Srećan rođendan mom mužu, prijatelju, ocu moje dece, poslovnom saradniku, asistentu, producentu... Želim ti sve ono o čemu maštaš svaki dan, kad si ono tvoje zamišljen, a ja se nerviram. Da ti se svaka želja ispuni, mada mislim da ti je Bog podario sve... Imaš nas, porodicu koja te voli najviše na svetu! I u dobru i u zlu... Da si mi živ i zdrav. Volim te - napisala je Luna uz emotikon srca i rođendanske torte.

Ovaj emotivan gest Lune Đogani pokazuje koliko je njihova ljubav jaka i duboka, te kako i nakon svih izazova i teškoća, uspevaju da neguju svoj odnos i proslavljaju važne trenutke zajedno.

Čestitamo Marku rođendan i želimo mu sve najbolje u životu i porodičnoj sreći, uz nadu da će ova divna porodica i dalje uživati u ljubavi i radosti koju donosi svaki novi dan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading