EVO KO JE BUGARSKA PEVAČICA KOJA JE OČARALA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Vatrena plavuša pozirala za Plejboj, a svoj veliki hit je "pozajmila" od Lepe Brene!

Autor:

Zabava

18.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je bila i model u prestižnom časopisu, Kamelija je pokazala da je više od obične muzičke zvezde, već i medijska ličnost koja privlači pažnju javnosti na različite načine.

EVO KO JE BUGARSKA PEVAČICA KOJA JE OČARALA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Vatrena plavuša pozirala za Plejboj, a svoj veliki hit je "pozajmila" od Lepe Brene!

Foto: Starsport, Instagram/kamelia_official

Najbolji od najboljih, naš teniser Novak Đoković, ponovo je oduševio fanove. Ovoga puta svojim nastupom u Sofiji, ali ne samo na terenu. Na egzibicionom meču sa Grigorom Dimitrovim dogodio se pravi šou u jednom klubu, a bilo je tu i egzotočnih plesačica. Njihova energija i uzbuđenje bili su zarazni, a atmosfera je bila sjajna. Međusobno nadmetanje i prijateljski odnos između ova dva vrhunska tenisera privukli su pažnju i simpatije prisutnih.

Foto: instagram/griglobal

Novak peva

Kamelija Vladimirova Veskova - Muzička zvezda i lice iz Plejboja

Kamelija Vladimirova Veskova, osim poznatog muzičkog imena, takođe je i popularno lice iz magazina "Plejboj", što je dodatno doprinelo interesovanju za njen nastup. Njena pesma "Luda po tebe" postala je popularna kako u Bugarskoj, tako i u Srbiji zahvaljujući seriji "Južni vetar". Ova zanimljiva činjenica iznenadila je domaću javnost, a Kamelija je svojim nastupom u Sofiji još jednom pokazala da muzika može da ujedini balkanske zemlje.

Foto: Instagram.com/kamelia_official

Kamelija

Nastup u Sofiji kao prilika za ujedinjenje balkanske muzičke scene

Kamelijin nastup u Sofiji nije samo bio običan koncert, već prilika da se balkanska muzička scena još jednom ujedini. Njen repertoar na bugarskom i srpskom jeziku pokazao je da muzika nema granica i da može da prevaziđe nacionalne i jezičke barijere. Pored toga, otkriće da je Kamelia "posudila" tekst od Lepe Brene i muziku od grčkih autora za svoj hit "Luda po tebe" dodatno je začinilo interesovanje za ovu pevačicu.

Kamelija Vladimirova Veskova - Više od muzičke karijere

Pored svoje muzičke karijere, Kamelia je takođe bila angažovana kao žiri u talent šou programima i voditeljka izbora za "Miss Bugarske". Njeno prisustvo u različitim sferama zabave dodatno je naglasilo njen uticaj i popularnost u regionu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Misljenje

18.09.2024 19:13

Bice klecanja na pasulju😪