POKOJNI SUPRUG JOJ JE JEDNU STVAR ZAMERIO PRED SMRT! Cipka objavila prvu pesmu nakon SMRTI voljenog partnera, pa otvorila DUŠU!

Autor:

Zabava

18.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da je Jarin imao priliku da čuje njen duet!

POKOJNI SUPRUG JOJ JE JEDNU STVAR ZAMERIO PRED SMRT! Cipka objavila prvu pesmu nakon SMRTI voljenog partnera, pa otvorila DUŠU!

Foto: Instagram.com

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka sinoć se prvi put pojavila pred u medijima nakon smrti supruga Nebojše Jarina Stojićevića. Naime, ona je organizovala promociju povodom izlaska nove pesme "Ljuti boj", koju je snimila pod okrljem Fondacije Lazarica sa kolegom Milošem Brkićem. Osim Aleksandra Avramova, tvorca fondacije, na promociji su se pojavile i brojne kolege među kojima su Uroš Živković, Dragica Zlatić, Aleksandar Misojčić Xander, Olja Karleuša, Ivana Šašić, Jelena Gerbec, zvezda „Granda“ Ivana Dimkovski i mnogi drugi.

Ono što se moglo primetiti je da je Cipka vidno smršala, ali blistala u dugoj zlatnoj haljini i nije skidala osmeh sa lica. 

- Jeste prva, ali je ova numera bila u opticaju još od proleća. Vrlo rado sam se odazvala Avramovom pozivu jer sam ja neko ko je lokal patriota, to je opšte poznato. Cerska bitka se odvila u mom kraju i sa velikim ponosom u pesmi izgovaram taj svoj Šabac - otkrila je Cipka i istakla da joj je puno srce što je njen suprug Nebojša koji je nedavno preminuo imao priliku da čuje ovu pesmu.

- Nisam ni sanjala da ću ja ovako mala stajati ispred ovog svetog mesta i pevati o našim junacima i precima. Hvala mom bratu Aleksandru Avramovu što me je jednog divnog prolećnog dana pozvao i rekao da ima pesmu za mene. Oduševio je tekstom i mog čoveka, mog Nebojšu koji je imao samo jednu zamerku, što se prvo ne spominje Šabac (smeh) - ispričala je pevačica za "Grand".

Republika

Foto: instagram.com/aleksandracipka

Ciška je nedavno podigla spomenik suprugu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading