SERGEJU TRIFUNOVIĆU SKRAĆENA KAZNA: Osuđen, pa došlo do PREOKRETA!

Autor:

Zabava

18.09.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je dobio šezdeset dana zatvora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo.

SERGEJU TRIFUNOVIĆU SKRAĆENA KAZNA: Osuđen, pa došlo do PREOKRETA!

Foto: ATA images, Shutterstock

Glumac Sergej Trifunović dobio je 60 dana zavora, koji se neće  izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo. Kako je uhapšen i proveden za Split, tako mu se računa 59 dana zatvora. Inače, glumac je u obavezi i da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna, a pasoš mu je vraćen. Keko prenosi "Slobodna Dalmacija", izjavio je da će ionako postati građanin Republike Hrvatske, jer mu je supruga Riječanka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej je osuđen na 60 dana zatvora uslovno

Sergej je odmah po izricanju kazne napustio sudnicu, a na izlazu iz suda ga je zaustavio policijski službenik. Trifunovića je na hodniku dočekao službenik policijske uprave za zakonitost postupanja, pokaza mu značku i rekao mu da pođe s njim.

- Moramo da proverimo jeste li zakonito sada u RH.

Trifunović je na to uzvratio: "Kako ne bih bio zakonito, kad ste me uhapsilia Bajakovu i doveli?"

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ, Shutterstock

Sergej je imao dramu sa policajcem

Podsetimo, Sergej je dobio šezdeset dana zatvora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo.

Kako su ranije preneli tamošnji mediji, Sergej je izjavio da će uzati hrvatsko državljanstvo, jer je njegova supruga Isidora Riječanka. Isidora se odmah po izricanju kazne oglasila za medije.

- Sergej i ja smo trenutno zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem - rekla je za Telegraf.

Podsećanja radi, hrvatska policija je juče izdala zvanično saopštenje o slučaju našeg glumca.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading