DRAGANA MIRKOVIĆ PROLAZI KROZ RUŽAN RAZVOD: Pevačica o ovome MESECIMA ĆUTI, njena prijateljica otkrila SVE!

Autor:

Zabava

18.09.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Jelena je nedavno potpisala brakorazvodne papire.

DRAGANA MIRKOVIĆ PROLAZI KROZ RUŽAN RAZVOD: Pevačica o ovome MESECIMA ĆUTI, njena prijateljica otkrila SVE!

Foto: AP/Darko Vojinović, ST/Vladimiir Lukic, ATA images

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u jutarnjem programu na TV Prva, gde je progovorila o tome kako se oseća kao sveže razvedena, te se osvrnula i na druge žene, a ponajviše svoje koleginice pevačice, ali i ostale javne ličnosti.

Ona je poručila da nije lako biti sa nekom zvezdom i da se muškarci obično zaljubljuju u sav taj sjaj koji ih privuče sa scene, a onda žele da sve to nestane i da se takve žene zbog njih sasvim promene. 

- Estradna scena je puna jako nesrećnih žena, teško je voleti pevačicu, javnu ličnost, zvezdu, ja uvek kažem ako te neko voli veleće te sa svim onim što se o tebi piše, ceo taj fazon koji te prati, kad svi kažu da si luda, ako je zavoleo tebe kao javnu ličnost ne treba da te menja čim te vidi golu - opisala je Jelena plastično kako to izgleda u praksi, a onda istakla:

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Sveže razvedena Jelena Karleuša progovorila i o drugim razvodima

- Žene koje su zavisne od muškaraca, moraju da se oslobode tih okova, jer muškarac postaje veoma okrutan kad od njega finansijski zavisiš. Ja sam sebi sve sama kupila i zaradila milione. Pevačice su zaljubljive prirode i lepe se na pogrešne muškarce i svima savetujem, a i sebi sam dala taj zadatak - da ću biti samo sa onim muškarcem, koji se na svaki način ponosi mnome i tada ću javno pričati o njemu.

Što se tiče razvoda, Jelena je priznala da ga je dugo održavala na veštačkom disanju koje mu je sama davala, ali da je na kraju opet najvažnije da sve što je sa suprugom Duškom Tošićem u braku stekla ostaje njihovim ćerkama Atini i Niki.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen

Jelena Karleuša otkrila da Dragana Mirković nije imala lep razvod

U celoj toj priči oko razvoda dobila je dosta poruka podrške, kako običnih žena, fanova, poštovalaca njenog lika i dela, tako i od koleginica poput Dragane Mirković.

- Zvala me Dagana Mirković, ona prolazi kroz jedan ružan razvod, ona mi neće zameriti što to iznosim ovako javno, ali Dragani želim da se izbori jer sve što je napravila u svojoj karijeri je samo njena zasluga, tako da svako ko je bio pored nje bio je samo muž Dragane Mirković i ništa više - zaključila je Karleuša i uzvratila dragoj koleginici nesebičnom podrškom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading