NAŠA PEVAČICA KUPILA GROBNO MESTO NAKON SMRTI MUŽA! Odmah digla i sebi SPOMENIK! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok objava usijala društvene mreže!

NAŠA PEVAČICA KUPILA GROBNO MESTO NAKON SMRTI MUŽA! Odmah digla i sebi SPOMENIK! Da se naježiš (FOTO)

Foto: ATA Images, Društvene mreže, Printscreen/Instagram/aleksandracipka

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", sredinom maja je izgubila supruga, Nebojšu Jarina Stojićevića, koji je preminuo u 52. godini od infarkta. Sada, nekoliko meseci nakon ove tragedije, folkerka je podigla spomenik na njegovom grobu, međutim, ono šo je mnoge ostavilo bez teksta jeste podatak da je pored njega i sebi obezbedila grobno mesto.

Naime, Cipka je na spomenik pored slikk svog supruga postavila i svoju sliku, kao i ime.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandracipka

Cipka kupila grobno mesto pored svog supruga

Kako se može videti na fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, pevačica je na centralnom delu spomenika stavila njihova prezimena Tadić i Stojićević, dok levo od imena i fotografije preminulog Nebojše stoje njena slika i ime.

Podsećanaj radi, Cipka je nakon 40 dana od suprugove smrti podelila emotivnu poruku na društvenim mrežama, najavljujući svoj povratak poslu. Istakla je da će nastaviti sa pevanjem i poštovati sve zakazane nastupe, iako joj je gubitak supruga bio izuzetno težak. U objavi je izrazila ljubav prema Nebojši, rekavši da živi i peva u njegovu čast i da su "jači od sudbine".

- Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam dalje gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo ali otom potom... Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i večnu ljubav! Jači smo od sudbine - rekla je tada Cipka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading