SAŠA POPOVIĆ SE OSUŠIO, NE PREPOZNAJU GA! Estrada iz jednog VAŽNOG razloga ćuti o njegovom oporavku!

Autor:

Zabava

18.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi iz njegovog okruženja čvrsto veruju u izlečenje.

SAŠA POPOVIĆ SE OSUŠIO, NE PREPOZNAJU GA! Estrada iz jednog VAŽNOG razloga ćuti o njegovom oporavku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Direktor "Granda" Saša Popović već izvesno vreme bije životnu bitku, zbog čega se ne pojavljuje na javnim događajima i u javnosti uopšte već šest meseci.

Otkad su se u maju pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena, Popović je nestao iz javnog života.

Tada je iz "Granda" objavljeno saopštenje:


- Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović se pojavio na štakama, a onda nestao iz javnosti

Nakon ovog saopštenja oglasio se i Saša Popović.


- Hvala svima koji brinu i pitaju, već danas se vraćam redovnim obavezama, imamo snimanje "Zvezda Granda" - poručio je tada Saša.


Međutim, tokom leta mediji su brujali o tome kako se Saši stanje zakomplikovalo, te je Popović uradio dodatne pretrage i specijalističke preglede da bi se utvrdio tačan uzrok tegoba koje oseća. Nakon dobijenih rezultata i obavljenih razgovora sa specijalistima odlučio je da ode u inostranstvo i tamo uradi dodatne preglede, kao i konsultacije s lekarima u vezi s daljim lečenjem. Takođe, tamo će ići na terapije.


- Popović je slomio nogu i imao je gips. Međutim, doktorima se neki nalazi nisu dopali, pa su odlučili da urade dodatne analiza i snimanja. Situacija nije bezazlena, a to se vidi i po Saši i Suzani. Oni su se dogovorili da odu i u inostranstvo da bi dobio najbolju moguću terapiju - rekao je upućeni izvor blizak Popoviću za naš portal, a na insistiranje da se malo podrobnije izjasni o stanju direktora "Granda", dodao je:

- Nije dobro. Vidno je smršao, osušio se. Stanje mu se naglo pogoršava, ne može uopšte ništa određeno ni da se kaže. On je veliki borac i svi veruju u njega, zato niko od prijatelja ništa javno i ne govori o njegovom oporavku. Neizvesno je sve!

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Jelena Karleuša uprkos nesuglasicama ponudila pomoć Popoviću

U prilog našim saznanjima da je Popović u lošem zdravstvenom stanju, govori i postupak pop zvezde Jelene Karleuše, koja se, opšte je poznato, s njim nije lepo rastala kad je napustila žiri "Zvezda Granda" i kad je palo mnogo teških reči i prozivki s obe strane.


Naime, iako trenutno nije u dobrim odnosima s Popovićem, velika muzička zvezda je kontaktirala s njegovom suprugom Suzanom Jovanović povodom ove situacije, te ponudila svoju podršku i pomoć.


- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira na to što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - otkrila je Jelena u emisiji "Puls Srbije".

I Đorđe David je govorio o Sašinom zdravstvenom stanju, ali nije želeo da otkriva detalje.

Ipak, moglo se naslutiti da stanje nije dobro, mada se roker trudio da ostane pozitivan.

Naime, snimanje 18. sezone "Zvezda Granda" bilo je zakazano za ponedeljak 16. septembar, a Saša se nije pojavio, te nam je Đorđe otkrio da on nije u stanju da dođe na snimanje.


- Saletovo zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - rekao je Đorđe David za Republiku.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading