ĐOVANI JE NARKOMAN I PREVARANT: Ispivali novi detalji o uhapšenom KRALJU BAKŠIŠA, pale teške optužbe - oni tvrde da im je UZEO SVE PARE!

Autor:

Zabava

18.09.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasile se kolege i raskrinkale folkera!

ĐOVANI JE NARKOMAN I PREVARANT: Ispivali novi detalji o uhapšenom KRALJU BAKŠIŠA, pale teške optužbe - oni tvrde da im je UZEO SVE PARE!

Foto: Privatna arhiva

Muzičar Đovani Bajramović, poznat i kao "kralj bakšiša", ponovo se našao u centru pažnje zbog skandala koji prate njegovu karijeru.

Naime, uhapšen je tokom racije u jednom klubu, prilikom koje je pronađen kokain.

Ovo nije prvi put da je pevač upleten u kontroverze, a njegove kolege su javno iznele optužbe na njegov račun. Pevači Emir Habibović i Nikola Ajdinović su otkrili da je Đovani preuzeo celokupnu kaparu na nekom događaju, ostavljajući ih oštećene i nezadovoljne.


Emir Habibović je istakao da je neosporno da su svima potrebne pare, ali da postoji i dostojanstvo koje niko ne može da plati.
Republika

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani Bajramović novim skandalima ugrozio karijeru

- Ovo je jedna informacija za sve ljude koji pogađaju veselja, koji žele dobru muziku, da ih mi zabavljamo, da im pevamo. Ovo je jedna mala preporuka za sve kolege koje putuju hiljadama kilometara samo da bi zaradili neki dinar svojoj deci. Lično meni, a znam i za ovog čoveka koji sedi pored mene, jeste da je neophodno da su svima potrebne pare, ali tu je i dostojanstvo koje niko ne može da plati - rekao je Emir, dok je Nikola sve potrvđivao i naglašavio da je saglasan sa njim.

On je otvoreno optužio Đovanija da je prevarant i narkoman, izražavajući žaljenje što je uopšte prisiljen da pominje njegovo ime. Njegove reči su potvrđene i snimkom objavljenim na Jutjubu, gde je oštro kritikovao Đovanija i odbio dalju saradnju s njim.

Republika

Foto: Printskrin youtube

Emir Habibović i Nikola Ajdinović raskrinkali Đovanija Bajramović

- Moram da kažem da je on (Đovani) jedan veliki prevarant, jedan narkoman. Šta radi taj čovek od svog života stvarno mi nije jasno. Voleo sam ga, uvek sam mu činio, i sinoć sam hteo da mu učinim, ali kada je neko narkoman i prevarant, kada nema obzira prema ljudima koji su ostavili decu za Božić da bi zaradili za parče hleba, nemam obzira - zaklučila su ova dvojica Bajramovićevih kolega.

Inače, Đovani Bajramović je postao poznat nakon što je na jednom romskom veselju dobio 30.000 evra za samo jednu pesmu.

Pored toga, on je prokomentarisao svoje odnose sa kolegama kao što su Tea Tairović, Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Džej Ramadanovski i Sinan Sakić. Istakao je svoje dobre odnose sa pokojnim kolegama i otkrio detalje o saradnji sa Džejem Ramadanovskim.

Klupko kontroverzi oko Đovanija Bajramovića polako se odmotava, otkrivajući nove detalje o njegovom životu i karijeri.

Iako je poznat po romskim veseljima i visokim honorarima, njegova reputacija je ozbiljno uzdrmana zbog optužbi i skandala koji ga prate. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i kako će uticati na njegovu karijeru u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading