SKANDALČINA NA KONCERTU, HITNO PREKINUT: Poznati pevač se POTUKAO sa bendom, procurio STRAVIČAN SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kameri je sve zabeležno.

SKANDALČINA NA KONCERTU, HITNO PREKINUT: Poznati pevač se POTUKAO sa bendom, procurio STRAVIČAN SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevač Peri Farel, poznat kao frontmen benda "Jane’s Addiction", izazvao je veliki incident tokom nastupa grupe u Bostonu. Kako prenosi The Guardian, Farel je napravio skandal udarivši gitaristu Dejva Navara tokom izvođenja pesme "Ocean Size". Incident je doveo do prekida koncerta, a publika je ostala zatečena.

Tokom izvođenja pesme "Ocean Size", Farel je počeo da ispušta čudne zvukove i da psuje, što je izazvalo nelagodu među prisutnima. Situacija je eskalirala kada je pevač vrisnuo u mikrofon i sukobio se sa gitaristom Navarom. Ostali članovi benda su odmah reagovali, pokušavajući da razdvoje dvojicu kolega.


Svetla na sceni su se ugasila nakon ovog incidenta, dok su se čule još nekoliko udaraca. Nastup je bio prinuđen da bude prekinut, a ostali članovi benda su izašli na prednji deo bine kako bi se izvinili publici zbog neplaniranih događaja. Očigledno je da je atmosfera na koncertu bila izrazito napeta i da je incident ostavio trag na prisutnima.

Iako su fokus medija često koncerti i nastupi poznatih ličnosti, ovakvi incidenti nas podsećaju da su i njihovi životi puni iznenađenja. U ovom slučaju, publika je bila svedok nečega što se retko dešava na sceni, a to je sukob između članova istog benda. Sve u svemu, ovaj događaj će sigurno biti tema razgovora u narednom periodu, kako među obožavaocima benda, tako i među širom javnošću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading