SEVERINA JE LOŠA GLUMICA SA JAHTE, JA SAM BOLJA: Karleuša našla sponu između Cece i hrvatske pevačice, evo u čemu su kod nje OBE PALE NA ISPITU!

Autor:

Zabava

18.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelenu u tome i drugi hvale.

SEVERINA JE LOŠA GLUMICA SA JAHTE, JA SAM BOLJA: Karleuša našla sponu između Cece i hrvatske pevačice, evo u čemu su kod nje OBE PALE NA ISPITU!

Foto: Goran Ristovski/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Jelena Karleuša bila je gost u jutarnjem programu na TV Prva, a voditeljka Irina Vukotić ju je u jednom momentu pitala kome bi pre prepustila da joj savetuje decu od koleginica sa kojima je javno dolazila u sukob - Svetlani Ceci Ražnatović ili Severini Vučković.

Naime, voditeljka se osvrnula na to što su obe majke i pitala je Jeleni koja bi pre mogla da bude merodavna kao savetodavac njenim ćerkama Atini i Niki.

- Jao, ti si otvorila Pandorinu kutiju, gotova si sada - našalila se Jelena, pre nego što je oplela po dvema pevačicama, o kojima nema nimalo lepo mišljenje, smatrajući da nijedna od njih nijednom detetu, pa ni njenom, ne može ništa pametno da posavetuje:

- Mojoj deci... Jedna pozanta po vrlo poznatom mužu i nanogici, ona ne treba da savetuje ni svoju decu, a kamoli tuđu, a Severina poznata kao Srbomrziteljka i ne tako dobra glumica sa Jahte, ja sam bolja!

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Jelena Karleuša brutalno iskrena u jutarnjem programu na TV Prva

Karleuša je zatim obrazložila da, iako imaju naslednike, obe padaju na ispitu, jer javnost jasno uočava ko je dobar roditelj po tome kakva su im deca.

- Ja imam tu sreću da o mojoj deci drugi lepo govore. One tu padaju na ispitu, deca su im njihovo ogledalo. I moja deca su izložena, pa ih je mama lepo vaspitala, kao što je mene moja Divna vaspitala. Ja nemam nijedan porok, ali kako je ona mene vaspitala, ja sam shvatila šta ne treba, ja sam videla mnogo u životu, oko mene je bilo svega, a ja nikad cigaru nisam zapalila, nikad kafu nisam popila... Kako te majka nauči, takav ćeš čovek biti i hvala mojoj Divni, mene su zapravo ubedili da ja nisam normalna, a kako se ispostavi, ja sam najnormalnija - zaključila je Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading